5 najgorih savjeta koje smo dobili iz romantičnih komedija

themoviedb.org
Ovi filmovi učili su nas da muškarci i žene ne mogu biti prijatelji te da je ljubav najbolje izjaviti u posljednjem trnutku - i bili su potpuno u krivu
Vidi originalni članak

Svi vole gledati romantične komedije, zamišljati se u glavnoj ulozi, sanjariti o filmskoj ljubavnoj vezi,... Iz njih možemo dosta toga i naučiti, a često su inspiracija za romantične trenutke u stvarnom životu. Također, ponekad su potpuno u krivu i uče nas nečemu što nema veze sa stvarnošću. Otkrijte koji su najgori savjeti koje smo dobili iz romantičnih komedija i zaboravite na njih zauvijek:

Muškarci i žene ne mogu biti prijatelji (Kada je Harry upoznao Sally)
Mnogi se pitaju postoji li prijateljstvo između muškarca i žene, a odgovor na to je: naravno da postoji! Svatko ima prijatelje suprotnog spola. No, ako ćete slušati što Harry ima za reći u ovom filmu iz 1989. kada se sprijateljite s osobom suprotna spola (koja je još k tomu i jako privlačna), ona će naposljetku postati ljubav vašeg života.

via GIPHY

Ako želite promijeniti svoj život započnite voditi dnevnik (Dnevnik Bridget Jones)
Bridget nam je savjetovala da u dnevnik zapisujemo težinu, količinu alkohola kojeg smo popili, broj popušenih cigareta... No, mjerenje i zapisivanje svega što radimo je recept za katastrofu. Također, zašto bi htjeli imati evidenciju svih puta kada ste se napili?

via GIPHY

Čekajte posljednji trenutak kako bi nekome rekli da ga volite (Zapravo ljubav, Moj dečko se ženi i gotovo sve romantične komedije)
Zašto biste nekome rekli da vam se sviđa čim primijetite da su simpatije obostrane, kada možete čekati vjenčanje te osobe s nekim drugim, preseljenje ili bilo koji drugi najgori mogući trenutak? To zvuči kao odličan plan.

via GIPHY

Kada vam muškarac dolazi u posjetu, uvijek trebate nešto ispeći (Djevojke s Beverly Hillsa)
Sigurno ste stotinu puta čuli onu izreku da 'ljubav ide kroz želudac' i to najvjerojatnije od bake ili neke druge osobe sličnih godina. Vremena su se promijenila!

via GIPHY

Ako ga ne volite, ne ljubite ga u usta, ali sve ostalo prolazi (Zgodna žena)
Ok, Julia Roberts možda i jest prostitutka u ovom filmu pa bi trebali sve što kaže sagledati i kroz tu činjenicu, ali morate priznati da je ovo pravilo u svakom slučaju jako blesavo i potpuno iracionalno.

via GIPHY

Posjeti Miss7.24sata.hr