5 najboljih ljetnih topova koji nisu off-the-shoulder

Getty Images
Ako ti je, kao i nama, već lagano dosta off-the-shoulder modela, vrijeme je da daš priliku jednom od ovih super cool topova
Vidi originalni članak

Off-the-shoulder trend vlada već nekoliko sezona. Prvo smo poludjele za haljinama ovakvog izreza, a zatim su se pojavili i predivni off-the-shoulder topovi! Međutim, ako ti je već pomalo dosadio ovaj jedno te isti komad, donosimo 5 genijalnih modela kojima svakako trebaš dati priliku ovog ljeta. Potražili smo inspiraciju kod svojih omiljenih modnih Insta cura te slične komade pronašli u najdražim high-street trgovinama. 

"Zgužvani" top

Ovaj mega romantični i ženstveni trend na prvu nam se činio smiješnim, ali toliko nam se uvukao u srca da mu više ne možemo odoljeti. Top rastezljivog materijala izgleda potpuno cool u kombinaciji s kratkim traper hlačicama te svim modelima suknja koje ti padnu na pamet.

H&M top (115 kuna)

Bijeli vintage top

Dizajneri posljednjih sezona obožavaju komade inspirirane vintage donjim rubljem, prema tome ni ne čudi nas da je upravo ovaj top pravi hit ljeta 2018. Romantični top koji nas podsjeća na korzet ili košulja s pufastim rukavima izgledat će savršeno u kombinaciji s primjerice poderanim trapericama. 

Bershka vintage bijeli top (229 kuna)

Polo majica

Idealna majica za klasični geek-chic look, u kombinaciji sa nešto izazovnijom midi suknjom, ovaj će se top apsolutno savršeno uklopiti u svačiji stil!

Topshop polo majica (199 kuna)

Top s vezicama

Vezice na sve načine na topovima izgledaju potpuno neodoljivo i za dnevne i za večernje prilike. 

Asos (255 kuna)

Top na prednje vezanje

Kad je vani pakleno vruće, naravno da želimo nositi minimalno odjeće na sebi. Ono što je super kod ovog modela topa je i činjenica da ga možeš slojevito nositi preko t-shirta. 

Zara top na prednje vezanje (179 kuna)

Posjeti Miss7.24sata.hr