5 jesenskih trendova koje kupujemo ODMAH

miss7
Jedva smo dočekali prve znakove hladnijeg vremena da se napokon bacimo na kombiniranje svih genijalnih trendova za jesen 2017.
Vidi originalni članak

Ako je suditi prema prvom jesenskog povjetarcu i nešto nižoj temperaturi, vrijeme je da izvadiš svoj omiljeni džemper, jaknu i gležnjače iz ormara! Za sve nas vjerne obožavatelje jeseni, ovo je najbolja vijest koju smo čuli ovoga tjedna...

No, nemoj nas krivo shvatiti, kroz cijeli deveti mjesec pratit će nas dobra klima i ugodna temperatura, ali to nikako ne znači već sutra ne možemo nositi ove genijalne jesenske trendove. U nastavku donosimo 5 savršenih jesenskih trendova koje možeš nositi odmah ove sekunde. 

Okrugle naočale

Ako nam je Instagram ikakav indikator trendova (a je!), onda su ove naočale ono što ćemo nositi cijelu sljedeću sezonu. Zgrabi jedan genijalni par prije nego što se svugdje rasprodaju. 

Zara (150 kuna) i H&M (60 kuna)

Čarape-čizme

Mišljenja oko njih su podijeljena, ali jedno je sigurno - ovo je trend koji nećemo moći izbjeći ove godine! Svi nose čarape-čizme, a i gotovo svi tvoji omiljeni high-street brendovi napravili su interpretaciju ovog dizajnerskog modela. 

H&M (300 kuna) i Zara (400 kuna)

Mini torbica

Da! Još uvijek je hit i još uvijek smo svi njima opsjednuti. Što manja to bolja. Ma nema veze što ti iz nje ispada novčanik...Hej, preslatka je!

Zara: 300 i 350 kuna

Prozirno

Prozirni materijali su genijalni! Haljine, majice i prozirni bodiji nose se u svim kombinacijama, a izgledaju efektno i totalno moderno.

S lijeva na desno: Zara (200 kuna), H&M (260 kuna), Stradivarius (230 kuna)

Blejzer

Iako su odijela glavni hit u svijetu ženske mode, možda ti se to ipak čini preteško za svakodnevno kombiniranje i nošenje. U svakom slučaju treba ti jedan konkretan blejzer koji možeš nositi i na traperice i tenisice te tako svaki casual look pretvoriti u poslovni ili pak večernji. 

S lijeva na desno: H&M (300 kuna), Zara (400 kuna), H&M (450 kuna)

Posjeti Miss7.24sata.hr