5 ideja kako nositi maksi suknju i čizme, vrlo osvježavajuću je kombinaciju za zimu

Instagram @cvseev Foto: Instagram @cvseev
Vidi originalni članak
  • Maksi suknje u prošloj su godini bile dominantna silueta, nastavljamo ih nositi i u zimskim mjesecima 2024.
  • Odlična kombinacija koja uvijek dobro izgleda, a ujedno je i idealna za hladnije temperature su maksi suknje i visoke čizme
  • Od monokromatskih i tonalnih do kontrastnih spojeva, donosimo pet inspirativnih primjera outfita s maksi suknjama i visokim čizmama

Za zimske modne kombinacije osvježavajuće nove ideje za stvaranje lookova uvijek su dobrodošle, a spoj maksi suknji i visokih čizama upravo je ono što nam je potrebno! Tjedni mode s predstavljanjem kolekcija za jesen/zimu 2024./2025. tek su počeli, a ova kombinacija suknji i čizama prilično je popularan izbor među modno osviještenim posjetiteljima, koji su ju prilagodili hladnom vremenu. Maksi suknje i čizme zasigurno ćemo imati priliku vidjeti i na samoj pisti!

Visina čizama spojena s dugim siluetama suknji može izgledati vrlo sofisticirano ili pak više casual, ovisno o modelima koje izaberemo. Tekstura materijala, krojeva i uzorci između kojih možemo birati kroj ima napretek, kao i inspiracije među modnim trendsetericama i influencericama.

Donosimo pet načina na koje možemo spajati ove must have zimske komade!

Monokromatski crni look maksi suknje i čizama

Provjereni crno-na-crno look možemo razigrati ubacivanjem različitih krojeva, tekstura i motiva, poput prugaste maksi suknje kako bismo dodali dimenzije te lakiranih čizama!

Moda Nakon vladavine prozirnih haljina, prozirne suknje sljedeći su veliki trend

Chunky model čizama i traper maksi suknja

Kultne 'marte' cool su faktor u svakom outfitu, a u onim zimskim posebno dobro izgledat će u casual kombinaciji s maksi suknjom od tamnog trapera. Udoban džemper upotpunit će ovaj casual look.

Romantična maksi suknja s kaubojskim čizmama

Popularne kaubojske čizme i tijekom zime možemo kombinirati s lepršavim modelima maksi suknji. Takve modele laganijih suknji za zimu možemo prilagoditi dodavanjem toplog i debljeg pletiva.

Slojeviti sofisticirani outfit maksi suknje i čizama

Slojevite modne kombinacije neizbježne su tijekom zime, no spretnim miješanjem tekstura rezultat može izgledati jako elegantno. Visoke crne čizme minimalističkog stila, uz kožnu maksi suknju te kraću jaknu stvorit će jako chic styling.

Tonalni outfit s maksi suknjom i čizmama

Bez obzira na sezonu, tonalni look u bež nijansama uvijek izgleda elegantno, a različiti tonovi uvijek će se savršeno spojiti pa tako i u kombinaciji satenske maksi suknje i visokih kožnih čizama!

Moda Jesu li ovo najgore ili najgenijalnije Uggsice ikada? Ovaj model je izazvao vrlo oprečna mišljenja
 

Posjeti Miss7.24sata.hr