3 zimska outfita kojima fashionistice u duši ne mogu odoljeti

Instagram@propertybrothers
Vidi originalni članak
  • Jesen nas itekako zove! 
  • I, naravno, potreban nam je i savršen izgled kada vani postane neugodno hladno
  • Fashionistice će ti reći koja su tri outfita zarobila njihovo srce

Čak i ako ljeto voliš više od svega, moraš priznati da jesen ima puno više za ponuditi u modnom smislu. Barem kada su u pitanju cool outfit kombinacije. Ponekad je više - doista više. Kako to može izgledati? Otkrit ćemo ti!

Kratke, kratke hlačice

Već godinama imaš u svom ormaru kožne kratke hlače, ali si ih posljednjih tjedana nosila češće nego cijele prošle godine? Doduše, to je možda zbog činjenice da tijekom korone nije bilo puno prilika. Ali, sada su kožne kratke hlače jedan od ultimativnih sezonskih IT komada. Stilsku inspiraciju dobili smo od fashion-it-girl Alex Coll. Crne kratke hlače kombinira s tajicama s logotipom, combat coots, basic shirt i blejzer. I: čak smo si kupile i sunčane naočale - i obožavamo ih!

Krem boja

Več odavno zima nije u crno-smeđim tonovima. Osim što su ove godine na scenu stupile žarke boje, bijela i bež su već sezonu dvije sve više zastupljene. Što nije čudno jer izgledaju jednako cool! Modna blogerica Freya Killin pokazuje kako pravilno stilizirati monokromatski izgled. Nosi gotovo sve dijelove u istoj boji – i što reći? Odmah bismo nosile ovaj look. Ako ti je svijetla kremasta bijela previše, možeš se odlučiti i za mješavinu različitih bež tonova. Djeluje jednako dobro i izgleda barem jednako cool. 

Modni znalci predviđaju 6 boja koje će dominirati modom 2022. godine

Moda Trendovi s modnih pista uz koje ćemo lako podignuti blagdansko raspoloženje (i istaknuti se)

Pleteno!

Želiš novi trendi komad u svom ormaru? Onda su pletene haljine obavezne. U mini ili maksi duljinama, savršene su za jesen (i proljeće!). Osobno smo se zaljubili u mini verzije s dolčevitama. U kombinaciji s čizmama do koljena, izgledaju vrlo elegantno. Možeš i stilizirati kožni sako ili kratki vuneni kaput.

Posjeti Miss7.24sata.hr