3 najvruća modna dodatka u 2020.-oj predviđa slavna urednica Anna Wintour

Pr/Mango
Vidi originalni članak
  • Uz sve velike modne trendove koji će vladati ove godine ne smijemo zaboraviti ni na ključne modne dodatke
  • Što će biti tri najhot komada predvidjela je slavna urednica američkog Voguea
  • Anna Wintour prognozira kakve ćemo torbice i nakit nositi, ali i koji će materijal vladati 2020.-om

Kad urednica američkog Voguea Anna Wintour kaže da će biti tako, onda je tako. E, pa slavnu su urednicu potkraj prošle godine upitali da prognozira koji će trendovi dominirati kad je riječ o modnom dodacima u 2020.-oj. Svi su naćulili uši premda sama Wintout svoje, prepoznatljive, modne dodatke već godinama ne mijenja: predimenzionirane sunčane naočale, statement ogrlice i klasične torbice. No isto tako vrlo dobro zna što se pojavilo na modnim pistama u kolekcijama za ovu godinu. 

Pa je tako izjavila da se od materijala moglo vidjeti mnogo rafije i lana, što djeluje vrlo organski i prirodno. Biserne ogrlice doživjele su zaokret, više nisu diskretne i rafinirane nego su narasle u velike, naglašene i upadljive komade, a među torbicama apsolutni su hit "bucket bags", torbice u obliku "kante" od svih mogućih materijala: kože, platna, antilopa... 

Modnih trenovi 10 modnih trendova koji su obilježili desetljeće, ali ih je 2020. bolje ostaviti iza sebe

Bucket torbice

Izgleda da se svakih nekoliko godina bucket torbice vrate na scenu u novi osvajački pohod. Ove sezone osim na njihovu zanimljivu strukturu treba obratiti pozornost i na vrlo originalne detalje...

S lijeva nadesno: Mango (599,90kn); Reserved (149,90kn);  Mango (499,90kn); Zara (199,90kn)

Sve od rafije

Bilo da je riječ o torbama, cipelama, šeširima, remenima, nakitu, sve načinjeno od rafije stilu će dati osnovan dojam. Srećom, mnogi od tih komada trenutačno su na popustima - provjeri!

Biseri, ali kakvi!

Biseri su u trendu od prošle godina, a u ovoj će otići i korak dalje: svoje diskretne i nježne biserne ogrlice zamijeni većim, upadljivijim, hrabrijim statement komadima.

Posjeti Miss7.24sata.hr