3 modela naočala koji nikad ne izlaze iz mode

Optika Anda
Ako postoji jedan modni dodatak kojeg nikad ne možeš imati previše u ormaru - to su sunčane naočale! A kad bismo morali odabrati jedan brend koji godinama vlada na tom području, prvi nam na pamet pada - Gucci.
Vidi originalni članak

U modnom svijetu Gucci je posljednjih nekoliko sezona ime koje je postalo favoritom brojnih fashionistica, trendseterica i modnih blogerica. Apsolutno je nemoguće scrollati po Instagramu bez da ti sa svih strana ne iskoče Guccijevi modni dodaci. Torbice, cipele, remeni, marame i naravno - sunčane naočale. Ove sezone, bombastična kolekcija sunčanih naočala s potpisom ove luksuzne talijanske modne kuće apsolutno nas je osvojila!

Kako sunčane, tako i dioptrijske naočale veliki su modni statement koji nikada ne želimo zanemariti, bez obzira na sezonu u kojoj se nalazimo. Zašto? Zato što zaokružuju svaki outfit, daju poseban modni pečat i najjednostavnijoj kombinaciji, a jednako se dobro uklapaju i u poslovni i u urbani šik look. Optika Anda upravo je na tom području vodeća jer iz sezone u sezonu diktira trendove te donosi samo ono najbolje iz svijeta optike - u ovom slučaju najnovije Gucci modele koji su osvojili modni svijet! Ove naočale su bezvremenske i klasične, zbog čega ćeš ih nositi zauvijek, a mi smo odabrali tri modela koji baš nikad ne izlaze iz mode...

Mačkaste naočale

Što možemo reći o ovom kultnom retro okviru, a da već ranije nije rečeno? Podsjeća nas na staro Hollywoodsko doba i sve dive koje su ih nosile. Dobro stoje na svim oblicima lica i zauvijek će biti ženstvene, elegantne i moderne! Nikad zastarjele ni out, cat-eye naočale dodaju dozu glamura svakom tvojem outfitu, a ovi predimenzionirani Gucci okviri ukrašeni su kristalima što ih čini još posebnijima i luksuznijima. 

Kvadrataste

Još jedan od onih klasičnih oblika koji ti nikad neće dosaditi. Kvadrataste naočale izgledaju apsolutno odlično na svim oblicima lica je ga "podižu" i lijepo vizualno oblikuju, a prepoznatljive Gucci boje na ručkicama čine ih super statement i zabavnima. Nisu se bez veze toliko dugo zadržale na licima fashionistica, a zahvaljujući Optici Anda i mi možemo otkriti sve njihove čari.

Okrugle avijatičarke

Ovaj model iz 90-ih službeno se vratio! Zabavni modni dodatak možeš nositi u bilo kojoj boji, a ako je suditi prema modnim blogericama i street style zvijezdama diljem svijeta - što upadljivije to bolje. Okrugli okviri ukrašeni su avijatičarskim "pregradama" što ih čini najvećim kulericama među naočalama. 

Bonus: Dioptrijske naočale

Nismo mogli odoljeti, a da na popis ne dodamo i jedne super trendi dioptrijske naočale. Mačkasti oblik i Gucci print na ručkicama spojili su se na najbolji mogući način, a čak i ako do sada nisi bila fan dioptrijskih naočala - ovima nećeš moći odoljeti! 

I tko se onda uopće još usudi reći da mu dioptrijske naočale ne stoje?! Obožavamo ih!

Posjeti Miss7.24sata.hr