"3 komada bez kojih ne mogu zamisliti jesen"

promo
Bojanu Gregorić Vejzović teško je uhvatiti da ne izgleda lijepo i uređeno. Malo geni, malo način života, a malo pomaže i odjeća, zar ne? Lijepa glumica otkriva adute iz svog jesenskog ormara
Vidi originalni članak

Jesen je vrijeme za slaganje šoping liste. No, nije uvijek najpametnije samo odabrati trendovske komade iz trgovina. Prava vrijednost leži u odjeći u koju ćemo možda više investirali, alil i nositi više sezona. Pitali smo glumicu Bojanu Gregorić Vejzović koji su komadi iz njezinog ormara koji mogu spasiti svaku odjevnu kombinaciju:

Traperice: "To će svatko reći znam,ali one su uistinu sjajan proizvod. Dobro je u ormaru uvijek imati par uskih traperica crnih ili tamno plavih. Lako se kombiniraju na dnevnoj bazi, uz balerinke, tenisice, čizme...Lako se kombiniraju s jesenjim jaknama, kožnim jaknama, parkama, balonerima, a u kombinaciji sa štiklama i finom košuljom obične traperice postaju smart casual."

Prsluk: "S potpisom Diesela obožavam, odličan je jer ima svilenkastu podstavu koja vrlo dekorativna, izgleda poput  perja, a druga strana je kožna te se ovisno o prigodi, i odjevnoj kombinaciji može mijenjati odnosno nositi obostrano. Čupavi dio odlično izgleda na večernje haljine,a dio načinjen od brušene kože idealan je za dnevne prilike!"

Gležnjače: "Svatko za ovo kišno vrijeme treba par toplih kožnih čizmica. Može ih se nositi na sve: hlače, haljine, suknju, traperice.Odobno bitno mi je da nisu previsoke i da se u njima mogu lako obaviti sve dnevne aktivnosti koje se sastoje od jurnjave po gradu."

Posjeti Miss7.24sata.hr