2018. Meghan je potrošila 3 milijuna kuna na odjeću - a baš joj dobro stoji i H&M-ova trudnička haljina!

Instagram @mediaguidetv
Čini se da je Meghan Markle počela oponašati Kate Middleton kojoj jeftini brendovi nisu strani. Tako je za odabrala H&M-ovu trudničku haljinu za javni događaj!
Vidi originalni članak

Usporedbe dviju dama s kraljevskih dvora i dalje ne jenjavaju, pa nije čudo da je stranica UFO No More, zadužena za praćenje kraljevske mode, izračunala i koliko su kraljevske dame Meghan Markle i Kate Middleton potrošile na odjeću 2018. godine. Kate je potrošila 571 556 kn (više od 68.000 funti), a Meghan trostruko više - 3 milijuna i 345.000 kuna (više od 406.000 funti)! 

Je li sad kraj ludom trošenju jer je Meghan spoznala da je skromniji Kateim pristup modi simpatičniji. Uglavnom, za nedavna posjeta londonskom skloništu za napuštene životinje lijepa supruga princa Harryja ipak bila dosta skromnija. Odabrala je H&M dolčevita trudničku haljinu koja se trenutno prodaje po cijeni od 219 kn! 

Ova haljina se trenutno prodaje i na webu i u trgovinama po cijeni od 219 kn, a dolazi i u sivoj boji. Boja kave, mini dužina i dolčevita ovratnik su bez ikakve dvojbe savršena trudnička odjeća. Naravno, svoju H&M haljinu Meghan je kombinirala s visokom modom (dječjim koracima idemo, draga Meg) - u kombinaciji s Armani Privé kaputom i slavnom Stella McCartney torbom. Popularni model torbe Falabella dođe 6800 kuna, dok je cijena kaputa na upit.

Za razliku od šurjakinje Kate Middleton koju smo do sad mnogo puta vidjeli u high street izdanjima, počevši od Topshop haljina, preko Gap vesta i bluzica, ali i cjenovno pristupačnih cipela, glumica Meghan si je dolaskom na kraljevske dvore ipak dala malo oduška. Jedini high street brend koji je nosila bile su komadi s potpisom britanskog labela Marks&Spencer, poput jednostavnih vestica i ponekog komada nakita. Sada je imala H&M haljinu, a nekako predviđamo da je sljedeći korak - Zara?

Posjeti Miss7.24sata.hr