20 najboljih plišanih kaputa iz kojih se ne skidamo ove zime

instagram @taytay_xx
Plišani kaput ili kako ga više volimo zvati, teddy coat (jer podsjeća na plišanog medvjedića) komad je u koji smo se zaljubili na prvi pogled, a ako ga još nemaš u ormaru - danas biramo 20 najboljih modela za tebe
Vidi originalni članak

Dobar kaput je temelj za upečatljiv zimski outfit. Ako se nas pita, kaput je komad u koji se uvijek isplati investirati jer je u hladnim jesensko-zimskim mjesecima upravo ovo stvar koju će svi prvo primijetiti na tebi. Svake nam se sezone u ormare uvlače neki novi modeli, novi materijali, nove boje,... Ne znaš koji kaput je ovogodišnji hit? Teddy coat, odnosno plišani kaput!

Plišani kaput će te ugrijati, ali i dodati super stajliš notu svakom tvojem outfitu. Njegova meka tekstura razlog je zašto se ove zime nećemo skidati iz njega. Izgleda luksuzno i elegantno, a opet nekako moderno i trendi. Ono što će te razveseliti više od ičega je činjenica da je plišani kaput glavna zvijezda gotovo svakog high-street dućana. Bacili smo se u potragu za najboljim kaputićima koji se nude na našem tržištu - i odabrali 20 komada koje ćeš obožavati baš kao i mi!

KAPUT Da je Crvenkapica stvarna, nosila bi ovakve kapute

Lidl Let‛s celebrate, Esmara by Heidi Klum, Zara (500 kuna), H&M (525 kuna)

Jedan klasični crni kaput od pliša uvijek će ti dobro doći u ormaru jer nema šanse da ti dosadi i da postane staromodan. Mekan i ugodan, a tako se lako kombinira uz sve što ti padne na pamet. Uz ovaj će kaputić i najjednostavnija kombinacija traperica i bikerskih čizama postati zanimljivija!

Zara (600 kuna), Mango (600 kuna), Zara (550 kuna)

Osim klasične crne, ove su godine i neutralni tonovi te smeđe nijanse postale super popularne i apsolutno obožavane. Ovakav će kaputić podići svaku super jednostavnu monokromatsku kombinaciju i istovremeno te utopliti kad ti to najviše treba. 

Lidl Let‛s celebrate by Heidi Klum, Mango (600 kuna), Mango (600 kuna)

 

A kad smo kod podizanja kombinacije... Nije li upravo crvena apsolutno savršena za to? Pogotovo zimi? Uz jedan ubojito dobar crveni kaput, tvoja zima je upravo dobila super stajliš moment. Kako bismo ga nosile? Neka tvoj crveni kaput govori dovoljno sam za sebe. Crne trapke, crni pulover i tvoje omiljene čizme iznad koljena činit će ultimativnu zimsku kombinaciju za poželjeti!

Zara (550 kuna), Mango (900 kuna), E.L.K. (555 kuna)

Pa već na prvi pogled ti je valjda jasno da je ovo najugodniji kaputić koji uopće možemo zamisliti! Još jedna velika prednost ovog kaputa je i činjenica što savršeno pristaje uz sve dnevne, ali i večernje kombinacije, kao uz sve traperice, hlače i haljinice koje imaš u ormaru. 

Zara (500 kuna), H&M (525 kuna), Monki (555 kuna)

BUNDA Ova pink bunda H&M-a prodaje se rekordnom brzinom!

Mango (550 kuna), Stradivarius (400 kuna), Zara (400 kuna), Warehouse (770 kuna)

Posjeti Miss7.24sata.hr