20 suknji koje ćeš kupiti sada, a obožavati cijelo ljeto

miss7
Nije duga, a nije ni kratka; prihvatljiva za posao, ali i za izlazak - midi suknja je komad koji OBOŽAVAMO, a ove ćeš modele nositi od danas do zauvijek. P.S. i nijedna nije skuplja od 200 kuna!
Vidi originalni članak

Midi suknje definitivno su kraljice sezone! Taman dovoljno otkrivaju, ali i sakrivaju ono što treba. Obožavamo ih nositi na posao, ali i na after-work piće s frendicama. Posljednjih nekoliko godina njihova popularnost raste iz sezone u sezonu, a naše omiljene trendi cure stalno nam daju inspiraciju gdje, kako i kada ih nositi.

Sve naše omiljene high-street trgovine pune su modela koje volimo, želimo, obožavamo; a ako ti kojim slučajem nedostaje jedan midi model u ormaru - na pravom si mjestu. Nismo im mogle odoljeti i upravo zato danas biramo 20 genijalnih midi modela i to do 200 kuna. 

S lijeva na desno: Stradivarius (149 kuna), H&M (185 kuna), Bershka (150 kuna), H&M (199 kuna)

Spremaš se na vjenčanje? Midi suknja je idealan odabir za tu priliku, a sve što ti treba da bi ju upotpunila jest jedan običan top i sandale na petu. 

S lijeva na desno: Zara (179 kuna), Pull&Bear (179 kuna), Zara (199 kuna)

Imaš važan spoj u planu? Helou, midi suknja je savršena za tu priliku! Izgledaš kao da si se jako trudila, a zapravo si outfit spojla u pet minuta, što on nikada ne mora saznati... Midi suknja je idealna i uz tenisice te ravne sandale i balerinke, ali naravno možeš ih nositi i uz svoje omiljene štikle. 

S lijeva na desno: Zara (149 kuna), H&M (200 kuna), ASOS (135 kuna)

Crvena midi suknja jedan je od komada koji nećeš moći zaobići ove sezone jer je toliko raznolik da ga sve naše omiljene Insta cure nose i u dnevnim i u večernjim prilikama. Izgleda divno i uz najobičniji bijeli t-shirt, ali slobodno ju možeš kombinirati i uz košuljicu i blejzer.

S lijeva na desno: ASOS (150 kuna), H&M (200 kuna), ASOS (200 kuna)

Još jedan nezaobilazni model je lanena suknja s gumbićima, a upravo ovakvi komadi najčešće dolaze u matching set varijanti s odgovarajućim topom. Lan je savršena tkanina za ljeto jer je prozračna i lagana, a super jednostavno se kombinira uz praktički sve cipelice koje imaš ormaru. 

S lijeva na desno: Zara (199 kuna), Pull&Bear (179 kuna), Bershka (170 kuna)

U svakom slučaju midi suknja je savršena za sve prilike, sve oblike tijela i sve visine! Bilo da ju nosiš svečanije ili pak totalno casual, ova je suknja favorit missica i must-have svih modernih djevojaka... S lijeva na desno: Stradivarius (149 kuna), H&M (200 kuna), Zara (199 kuna), H&M (200 kuna)

Posjeti Miss7.24sata.hr