10 novih stvari iz Zare koje će se ODMAH rasprodati

miss7
Polako pristižu i novi komadi u naše omiljene high-street trgovine, a za ovih deset komada iz Zare slutimo da bi se mogli naći na most-wanted listi
Vidi originalni članak

Iako smo proteklog mjeseca pričali, živjeli i disali isključivo i samo sniženja - napokon je došlo vrijeme novih kolekcija, novih komada, novih trendova. Jedan od naših omiljenih high-street brendova u svoju je ponudu dodao genijalne nove komade na koje smo već bacili oko. Kako to obično biva sa Zarom, najbolje stvari ODMAH planu, odlučili smo djelovati brzo i odabrali 10 komada koje se stvarno isplati kupiti dok su još na zalihama!

S lijeva na desno: prugasta haljina (179 kuna), cvjetni kombinezon (299 kuna), maxi haljina (299 kuna)

Apsolutno OBOŽAVAMO nove Zarine haljine! Ovaj prugasti model košta samo 179 kuna, a već ga možemo zamisliti u nekoliko različitih kombinacija i prilika. S druge strane, Zara je predstavila i nekoliko novih kombinezona, a ovaj cvjetni komad je kao stvoren za proljeće, zar ne?

LOOK ZA MANJE Seve nosi Max Marin kaput, a mi imamo savršenu high street verziju

Mini (200 kuna) ili midi suknja (229 kuna)?

S prvim dolaskom sunca, prebacit ćemo se u suknje! Kako Zara najavljuje prugasto proljeće tako smo odabrali i nekoliko modela ovog printa. Njihove plisirane suknje uvijek postaju glavni StreetStyle hit, a predviđamo da bi ovaj model bi mogao biti upravo to!

Prugasti pulover (229 kuna), strukturirani kaput (599 kuna)

S obzirom na to da je Zarin prugasti pulover otvorenih leđa ove jeseni osvojio naše trendseterice, prilično smo sigurni da će i ovaj imati isti učinak! Samo što nam ovoga puta NEĆE pobjeći pred nosom...

Niske čizme-čarape s printom (349 kuna)

Teško je ustvari reći koje Zarine cipele NISU hit, ali ako baš moramo odabrati samo jedne, onda pobjedu odnose ove čizmice s printom usana. Kakav statement!

SUPER SNIŽENO! Nećeš vjerovati što smo sve za 100 kuna pronašle u Mango outletu!

Sako (399 kuna) + hlače (229 kuna) = savršeno odijelo!

Ako ga još uvijek nisi dodala u svoj ormar, ne znamo što se čeka? Odijelo je jedan od najvećih trendova za proljeće, a ovaj elegantan spoj blejzera i hlača nije mogao izgledati bolje!

Trapez hlače (299 kuna) + jakna (299 kuna) = kombinacija proljeća!

Podsjeća te na nešto ova kombinacija? Da, već sada svi primjećuju sličnost s Guccijevim dizajnom... Trendi traper hlače nisu nam nikakva novost, ali ova genijalna pletena jakna/sako/kardigan je komad za kojim su se trendseterice već sad pomamile...

Posjeti Miss7.24sata.hr