10 modernih, ali klasičnih košulja koje ćeš STALNO nositi

instagram @taytay_xx
Niti jedan ormar, koliko god malen ili velik bio, nije potpun bez nekoliko klasičnih, bezvremenskih košulja
Vidi originalni članak

Bilo da se radi o elegantnim modelima V-izreza, svilenim komadima ili trendi stajliš lookovima, jedno je sigurno - košulja je komad kojeg u ormaru nikad dosta! Tako savršeno podižu svaku kombinaciju i još bolje kompletiraju svaki tvoj dnevni, poslovni, večernji, svečani outfit. Bilo da ih kombiniraš sa svojim udobnim boyfriend trapericama ili sa pencil suknjom za date subotom navečer, košulja nikad nije zastarjela ni dosadna. 

J.Crew (985 kuna), Mango (250 kuna), Zara (230 kuna)

Košulja je jedan od ključnih komada svakog ženskog (a tek muškog!) ormara, prema tome investiranje u njih se uvijek isplati. Od popularnih off-the-shoulder modela s unikatnim ukrasima pa sve do klasičnih bijelih košulja koje jedva čekaju da ih iskombiniraš sa svojim omiljenim blejzerom, uvijek razmišljaj o njima kao o platnu za mali milijun različitih outfit ideja.

NOVI MODEL Ove sezone na košuljama se nose balon-rukavi!

Zara (200 kuna), H&M (225 kuna), Mango (170 kuna), H&M (150 kuna)

Ove su sezone posebno popularne košulje cvjetnog printa, a bez obzira na to što nas asociraju na proljetne dane - itekako će biti cool i šik zimi! U hladnijim mjesecima najčešće nosimo nešto zagasitije palete boja prema tome jedan cvjetni komad će u potpunosti razigrati tvoj styling. 

J. Crew (850 kuna), H&M (150 kuna), Zara (300 kuna)

Posjeti Miss7.24sata.hr