10 high-street torbica koje izgledaju dizajnerski luksuzno

miss7
Ove torbice izgledaju kao skupocjeni komadi koje viđamo u dizajnerskim kolekcijama, ali na našu sreću našle smo ih u high-street trgovinama
Vidi originalni članak

High street ponuda je uspješna na toliko različitih razina, ali na odjelu torbica svaki put se iznova šokiramo. Ponekad je zaista izazov pronaći torbicu koja izgleda skupo, ali bez pripadajuće velike cijene. Ključ kupnje torbice kad si na budžetu je čisti, minimalni dizajn jer izgleda puno luksuznije.

S lijeva na desno: ASOS (240 kuna), Topshop (255 kuna), Mango (510 kuna)

Topshop i Mango apsolutno vladaju pred ostalima na ovom području jer je njihov dizajn bezvremenski i klasičan, ali bez brige našli smo odlične komade i u obožavanoj Zari te na ASOS-u. Bijele torbice uvijek izgledaju luksuznije nego što zaista jesu, a i pletene torbe ovosezonski su hit koji svaki outfit mogu učiniti trendi, modernim i puno efektnijim. 

S lijeva na desno: Zara (199 kuna), ASOS (255 kuna), Zara (299 kuna)

Drvene torbice trenutno vladaju Zarom, ali i ostalim high-street dućanima, a upravo je ovaj model proglašen top trendom koji izgleda apsolutno luksuzno i ostavlja gotovo dizajnerski dojam. Postoji na desetke različitih modela koji bi ti se mogli svidjeti - od manjih i većih pa sve do oblih i kockastih. Kako proljetni outfit učiniti luksuznijim u trenu? Dodaj mu jednu ovakvu torbicu!

S lijeva na desno: Dorothy Perkins (100 kuna), Topshop (200 kuna), Mango (765 kuna), Mango crna (340 kuna)

Torbice su svakako jedan od modnih dodataka na koje ne treba trošiti puno previše novaca, a genijalne komade možemo pronaći i u svim svojim omiljenim high-street trgovinama. Ako ti nedostaje upečatljiv (a i dalje cjenovno prihvatljiv!) komad - dale smo ti malo shopping inspiracije, zar ne?

Posjeti Miss7.24sata.hr