Mala crna i bijela haljina - prave klasičarke

Danijel Berković/Pixsell i PR
Svaki put kada se žena nađe u nedoumici što odjenuti, postoji idealan rješenje za to - malu crnu haljinu. Iako je mala crna haljina postala već institucija, u njezin rang je dospjela i mala bijela haljina. Uvijek trendi, uvijek elegantne i s lakoćom se kombiniraju, a u nastavku saznaj kako!
Vidi originalni članak

Kraljica stylinga koja svoju titulu nosi već dugi niz godina zasigurno je mala crna haljina.

Coco Chanel je stvorila crnu haljinu bez rukava, dužine malo ispod koljena - poznatiju pod nazivom “mala crna haljina” kombinirala ju je uz bijele bisere, a sve ostalo je povijest. U četrdesetim godinama crnu haljinu, Jean Luise, s visokim prorezom, velikom mašnom ukrašenu dugim rukavicama nosila je Rita Hayworth. U pedesetim godinama najveći glamur crnoj haljini poklonio je Christian Dior, a u pedesetima i šezdesetim su ju nosile sve velike dive, od Marilyn Monroe pa sve do Elizabeth Taylor, Brigitte Bardot, Grace Kelly i Audrey Hepburn. Razigrana crna haljina dobiva novu notu seksipila, koju je divno prezentirala Twiggy, a ono što je znakovito je da se mala crna haljina konstantno vrti na tronu najpoželjnijih komada.

Ove sezone mala crna haljina ostaje jednako jednostavna kao i uvijek, a upravo je to njezina glavna tajna. Jer se zbog svoje jednostavnosti s lakoćom kombinira s težim detaljima koji će dati osobni touch cijelom looku. Statement komadi vladat će i ovog proljeća, pa predlažemo da svoju LBD (Little Black Dress) kombinirate uz upadljivu ogrlicu u zlatnim nijansama koja je dodatno ukrašena imitacijom koralja te metalnim privjescima. Ovog proljeća je glavni moto da je više manje, pa slobodno nastavite u metalnom tonu koji će krasiti clutch torbicu i dati joj modernu notu, a cijeli look kompletirajte uz elegantne crvene salonke od brušene kože koje možete nositi jednako za dnevne i večernje kombinacije. 

Jedini problem koji se javlja kod crnih komada jest da se često pojavljuju mrlje izazvane upotrebom dezodoransa. Stoga Nivea za sve ljubitelje ovog bezvremenskog modnog trenda ima savršeno rješenje: Invisible For Black&White dezodoranse koji ne ostavljaju žute mrlje na bijeloj, kao ni bijele tragove na crnoj odjeći. Osim toga uz ove dezodoranse možete biti potpuno bezbrižni kada nosite odjevne kombinacije u svim drugim bojama jer Nivea Invisible For Black&White dezodoransi u potpunosti štite i odjeću u boji.

U bijeloj haljini također uvijek djelujete elegantno i profinjeno, nježno i ženstveno. Bijela boja sama po sebi nikad nije pogrešna, pogrešan jedino može biti kroj dotičnog komada. Ljubiteljice klasike kombinirat će je uz decentne detalje, a hrabrije među vama nosit će bijelu haljinu uz jarke i upadljive detalje. Bijela haljina podjednako dobro izgleda i uz decentan nakit, ali i uz statement komade šarenih boja.

Upravo takve komade smo odabrali uz elegantnu haljinu A kroja. Čizmice od plave brušene kože kombinirane s pismo torbicom kojom dominira uzorak zmijske kože pravo su detalji koji će dati pravi injekciju kolorita. A za nježniji finalni dodatak odaberite romantičnu, ali opet masivnu ogrlicu u pastelnim nijansama i vaš konačni look je potpun. Također, ne zaboravite na  Nivea Clear Invisible For Black&White dezodoransi s osvježavajućim mirisom cvjetnih nota koji će biti točka na i ovom pravom proljetnom looku!

Sve što trebate je odabrati koja vam je haljina idealna za trenutno raspoloženje, ukombinirati trendi detalje, osigurati se Nivea Invisible For Black&White dezodoransima i spremni ste za elegantno, damsko i mirisno proljeće!

Posjeti Miss7.24sata.hr