Znaš li koja je razlika između muškog i ženskog orgazma? Imamo odgovore

Thinkstock / Spencer Davies
Vidi originalni članak
  • Poznato je da muškarci lakše postižu orgazam, ali jesi li se ikad zapitala koliko se muški i ženski orgazam razlikuju?
  • Ženski orgazam traje dulje, iznenadit ćeš se koliko
  • A što misliš, čiji je intenzivniji? 

Muškarci nemaju velikih problema s postizanjem orgazma. Međutim, jesi li se ikad pitala kako se osjećaju za vrijeme orgazma i koje su razlike od ženskog vrhunca? Evo odgovora: 

Muški orgazam je…

…KRATAK 

Za sve koji još ne znaju, orgazam kod žena može trajati do 30 sekundi. Muškarci nisu blagoslovljeni tolikim trajanjem – njihov vrhunac traje od tri do najviše 12 sekundi. 

…JEDNOKRATAN 

Dok žene mogu doživjeti više orgazama jedan za drugim, kod muškaraca je pravilo – jedan pucanj. A za ponovno punjenje potrebno je najčešće malo pričekati…  

ORALNI SEKS 6 stvari o oralnom seksu koje želi znati svaki muškarac

…MANJE INTENZIVAN 

U mozgu se za vrijeme orgazma i kod žena i kod muškaraca odvijaju jednaki procesi, odnosno aktiviraju se hormoni sreće. Intenzitet muškog i ženskog vrhunca zapravo je jednak – osim što ženski traje dulje vremena, pa je jednostavno zbog toga i intenzivniji… 

…JEDNOSTAVNIJI ZA POSTIĆI 

Jedini nedostatak ženskog vrhunca jest da ga rjeđe doživimo. Naime, žene teže za vrijeme seksa dožive orgazam, dok njihov partner gotovo uvijek svrši. 

SEKS TRENDOVI Znaš li što je CFNM? Muškarci jako vole ovaj novi seks trend...

Posjeti Miss7.24sata.hr