Žene otkrivaju svoje najokrutnije prekide

YouTube Screenshot
Održati svježinu veze ponekad stvarno nije lako. Ako shvatiš da te veza u kojoj si "zapela" već duže umara, a ne znaš kako izaći iz nje, ove priče drugih žena koje su prekinule vezu na najgori mogući način možda će ti pomoći da prekineš ipak malo nježnije
Vidi originalni članak

Prekidi veza su općenito jedna od najtežih stvari s kojima se ljudi nose. Mogu biti okrutni, teški, bolni, kako za onoga kojeg se ostavlja, tako i za osobu koja ostavlja. Kažu da je lakše na brzinu povući flaster. Zato je fenomen 'ghostanja' ili jednostavnog izbjegavanja partnera kao način prekida sve češći, posebno u vremenima kada sve manje vremenski viđamo ljubavne partnere, a s kojima nismo u životnoj ili bračnoj zajednici. Ne postoje univerzalna pravila o prekidu, ali neke priče su toliko loše da ih moramo uvrstiti u priručnik "Najgorih scena prekida ikad".

Daria (21): "Ghostala sam ga jednostavno. A išli smo u istu srednju, samo suprotni turnus".

Ivona (29): "Putem pisma koje sam mu poslala na Valentinovo. Čisto da mu zagorčam taj praznik zaljubljenih. Ako smijem dodati, nakon svih opsesivno-kompluzivnih ponašanja i njegovih ispada to mi je jedino preostalo..."

Antonela (34): "Još uvijek samu sebe korim zbog toga, ali bilo je neizbježno jer me taj tip proganjao. Točnije, toliko je sve preozbiljno shvatio da sam morala naći način kako izbjeći bilo kakav daljnji odnos s njim. Već nakon dva tjedna viđanja mi je rekao da bi se htio oženiti sa mnom. Jedino što sam mogla učiniti je ne javljati mu se dva tjedna i onda sam mu se javila i objasnila da svijet nije lopta šarena i ne možeš zaprositi nekoga nakon par tjedana poznanstva!"

Julijana (25): "Učinila sam to preko poruke. Znam da je to jedan od klasičnih savjeta što NE učiniti. No, jednostavno, nisam imala izbora. On je taj koji je konstantno nešto filozofirao i nije mi se dalo više s njime mučiti."

Ivona (19): "Jednostavno sam promijenila status veze iz zauzeta u slobodna na Facebooku. Doduše, nije mi žao zbog toga. Čak sam preko društvenih mreža uspjela saznati da me cijelo vrijeme varao s kolegicom s posla. I uspjela sam naći sliku na kojoj pozira uz njezina sina."

Greta (27): "Imali smo isti Netflix račun, i kada sam konačno odlučila prekinuti s njim, jedino što nam je ostalo zajedničko je taj račun. Bio je u šoku zbog prekida i jedino što sam mu mogla reći da ga utješim je da može slobodno koristiti naš zajednički račun za Netflix. Nekoliko mjeseci kasnije sam samo promijenila šifru za gledanje filmova i serija...".

ASTROLOGIJA Horoskopski znakovi koji se najviše boje prekida

Dora (31): "Prekinula sam preko poruke. No, to sam pokušala učiniti na najljepši mogući način: "Znam da je ovo dobro za nas oboje, bio si odličan utjecaj na moj život, ali stvari više ne funkcioniraju i moram ići za tim osjećajem. Žao mi je da je ispalo tako loše prema tebi, ali stvari više ne funkcioniraju dobro." Njegov odgovor je bio puno kraći - dvije riječi, prva je počinjala na J, a druga na S...".

Posjeti Miss7.24sata.hr