Žene iskreno za miss7: "Zašto volimo mlađe muškarce?"

Screenshot/aperolspritzofficial
Vidi originalni članak
  • Veze starijih žena i mlađih muškaraca više nisu rijetkost, a to potvrđuju i brojne celebrity dame koje ne skrivaju svoje mlade partnere od očiju javnosti
  • Pitali smo žene što misle o vezi s muškarcem koji je puno mlađi od njih. Neke od njih imale su ili imaju mlađe partnere, dok su druge otvorene za takav odnos
  • "Prva asocijacija na mlađe muškarce mi je NAJBOLJI SEKS U ŽIVOTU!"

Što je zajedničko Demi Moore, Heidi Klum, Celine Dion i Jennifer Lopez? Sve one, osim što su izgradile vrlo uspješne karijere, izlaze ili su izlazile sa znatno mlađim muškarcima. I dok većini 20-godišnjakinja ne bi palo na pamet biti s 15-godišnjakom, ta razlika zanemaruje se s godinama i žene u zrelijoj dobi nerijetko ulaze u odnose s mlađim frajerima. Pitali smo nekoliko žena što misle o tome - evo što su nam rekle: 

via GIPHY

Jasna, 43

"Nikada nisam bila u vezi s mlađim muškarcem, ali ne vidim ništa loše u tome. Mlađi muškarci su puno zabavniji i opušteniji i zasigurno imaju više volje i energije za različite avanture. A i kako se kaže, mlađe je slađe!"

Kristina, 39

"Moj dečko je šest godina mlađi od mene i definitivno je nešto najljepše što mi se dogodilo. Dok ga nisam upoznala nisam znala što znači imati puno samopouzdanja, ali se to promijenilo u vezi s njim. Puno sam opuštenija i otvorenija za isprobavanje novih stvari." 

via GIPHY

Nataša, 40

"Prva asocijacija na mlađe muškarce mi je NAJBOLJI SEKS U ŽIVOTU! Prije dvije godine na poslovnom putovanju sam upoznala dečka 10 godina mlađeg od mene i zabavljali smo se nekoliko dana dok sam bila tamo. Osim što je imao više energije od muškaraca starijih od mene, iznova se trudio zadovoljiti me na najbolji mogući način. Svakoj ženi bih savjetovala da barem jednom u životu isproba mlađeg muškarca."

Martina, 38

Već sam četiri godine u sretnom braku s 12 godina mlađim suprugom. Ispočetka smo krili svoju vezu jer smo strahovali od osuda iz okoline. Točnije, ja sam strahovala i uvijek sam se brinula o tome što će drugi reći. On je jedan dan odlučio svemu stati na kraj i rekao mi je: 'Znaš što, dosta mi je više skrivanja i laganja! Volim te i želim da svi to znaju! Želim provesti ostatak svog života s tobom.' Danas smo roditelji 3-godišnje djevojčice, a drugo dijete je na putu. Nikada nisam bila sretnija nego kada sam svima ponosno rekla da se udajem i da je on čovjek mog života. Nama razlika u godinama nikada nije smetala ni u čemu. Trebalo mi je puno vremena da shvatim da onda ne treba smetati ni drugim ljudima i da ne trebam mariti za njihova mišljenja."

via GIPHY

Josipa, 37

"Nisam sigurna da bi veza s muškarcem puno mlađim od mene dobro funkcionirala zbog puno faktora (poput financija i razlika u stilu života), ali to ne znači da je ne bih isprobala. Jedna moja poznanica već godinama izlazi s mlađim frajerom i od tada odiše nekom ludom pozitivnom energijom. Možda su takvi odnosi doista uspješni." 

Kako bi se bolje upoznala s ovom tematikom, predlažemo ti da ne propustiš pogledati dva filma ("Kraljica srca" i "Samo ti") čija se radnja vrti upravo oko odnosa starijih žena i mlađih muškaraca. Možeš ih pogledati na sedamnaestom Zagreb Film Festivalu koji će se održati od 7. do 17. studenog u kinu Tuškanac, MSU-u, Dvorani KIC, KUC-u Travno, NS-u Dubrava i Laubi. 

Kraljica srca / Queen of Hearts

Anne je uspješna odvjetnica specijalizirana za djecu i mlade te je sretno udana za Petera. Obiteljska i poslovna idila naći će se na tankom ledu kada se k njima useli problematični tinejdžer Gustav, Peterov sin iz prethodnog braka. Anne čini ono nezamislivo i zavodi Gustava. Njezin će potez pokrenuti vrtlog događaja s neočekivanim posljedicama. 

Samo ti / Only you

Kada je riječ o Eleni i Jakeu, sve se odvija vrtoglavom brzinom. Njih se dvoje upoznaju na Novu godinu i započinju strastvenu romansu. Uskoro se zajedno useljavaju i planiraju djecu. No Elena ima 35 godina, a Jake 26 i biološki sat otkucava. Koliko traje romansa kada se nađe pod rafalom surove svakodnevice? 

Osim ovih dvaju zanimljivih naslova, na ovogodišnjem Zagreb Film Festivalu očekuju te i brojne druge filmske poslastice, točnije više od 100 filmova tijekom 11 dana na šest lokacija. Od svojih početaka ZFF je usmjeren ka otkrivanju i promicanju suvremenog nezavisnog filma i debitantskih ostvarenja redatelja/ica iz cijelog svijeta pa tako u glavnom programu posjetitelje i ove godine očekuju prvi i drugi filmovi talentiranih autora nagrađeni na prestižnim A festivalima, od Cannesa do Sundancea, te zanimljive filmske priče koje pristižu sa svih strana svijeta, od Kolumbije do Norveške. Evo što još ne smiješ propustiti: 

Ivana Grozna / Ivana the Terrible

Komedija o ženi na rubu živčanog sloma u kojoj redateljica Ivana Mladenović glumi samu sebe. Ova fikcionalna autobiografija reskog humora prikazuje intimne neuroze pojedinca, obitelji i šire zajednice. Inspirirana je stvarnim događajima, a u njemu nastupaju redateljičini stvarni prijatelji i obitelj. Radnja prati Ivanu, srpsku glumicu koja živi u Rumunjskoj, no uslijed psihičke krize odlučuje ljeto provesti u svom rodnom gradu na obalama Dunava, u okrilju obitelji. Ondje je dočekuju kao zvijezdu, no nije potrebno dugo da gradom počnu kolati i prvi tračevi. 

Ljeto u Madridu / August Virgin

Ljeto je u Madridu i nepodnošljiva vrućina većinu je stanovnika potjerala iz grada. Na pragu 33., Eva kao izraz vjere kolovoz provodi s onima koji su ostali. Dok ulice vrve feštama koje nude spas od žege, Eva susreće različite ljude kojima pokušava pomoći. 

Mlijeko / The County

Toplu i humornu ljudsku dramu The County u režiji islandskog redatelja Grímura Hákonarsona zbog snažne protagonistice koja se suprotstavlja sistemu kritičari uspoređuju s kino uspješnicom Tri plakata izvan grada. Kao i prethodni film, Ovnovi, kojim je otvoren 13. ZFF, The County gledatelje vodi duboko u ruralni Island. Junakinja je tiha i radišna vlasnica mljekarske farme koja se nakon iznenadne suprugove smrti, do grla u dugovima, odlučuje žestoko suprotstaviti lokalnoj monopolističkoj i eksploatatorskoj kooperativi.

Posjeti Miss7.24sata.hr