Veza ili brak s nekim od ovih pet horoskopskih znakova može biti jako komplicirana

Shutterstock/Instagram
Vidi originalni članak
  • Premda se na prvi pogled čini da je sve savršeno, s vremenom se primijeti da u vezi ipak nije sve savršeno 
  • Ipak, postoje ljudi s kojima je nešto kompliciranije nego s drugima
  • A to često ovisi o njihovom karakteru te njihovom horoskopskom znaku 

Teško ih je voljeti jer se, na primjer, teško otvaraju te pokazuju svoje osjećaje. Ili se ne žele odreći svoje slobode. Drugi pak imaju problema s povjerenjem. Osobnost i karakter igraju pri tome veliku ulogu te ovise o horoskopskom znaku. Evo zbog čega je teško biti u vezi s ovih 5 horoskopskih znakova…

Strijelac

Strijelac spada među horoskopske znakove koji vole svoju slobodu i teško im je upustiti se u vezu. Uglavnom se neće skrasiti – radije će uživati u svojoj neovisnosti. Zbog toga je veza sa strijelcem često jako komplicirana. 

ZVIJEZDE KAŽU... Počinje njihova vladavina: Evo zašto trebaš cijeniti škorpione u svom životu

Vodenjak 

I vodenjak voli, poput strijelca, svoju slobodu – i redovito je slavi. Čim dobije osjećaj da ga netko sputava, odmah bježi. Zbog toga drži svoju okolinu često previše na distanci te previdi koliko je zapravo bitan ljudima oko sebe. Veza s vodenjakom je komplicirana – međutim, tko izdrži i ne preda se, dobit će zauzvrat jako puno ljubavi. 

Jarac 

Otvoriti se i vjerovati drugome je za jarca ekstremno teška zadaća. Ovaj horoskopski znak teži perfekciji te uvijek sve treba ići po njegovom planu. Tako je i u vezama. Jarcu je strašno teško izići iz svog kalupa. Povjerenje i spontanost ne spadaju u njegove prednosti – to često može partnera učiniti nesigurnim te izazvati probleme u vezi. 

Modni stil Jesi li među njima? Ova 3 horoskopska znaka imaju najbolji modni ukus

Škorpion 

I škorpion spada među horoskopske znakove koje nije jednostavno voljeti. Jako dobro sakrivaju svoje unutarnje ja te ih je često jako teško procijeniti. Zbog toga škorpioni djeluju distancirano i drugi dobiju osjećaj da nemaju šanse kod njega. Doduše, treba jednostavno vremena kako bi se bolje upoznao ovaj znak. Tek kad škorpion nekome potpuno vjeruje, onda može pokazati svoje osjećaje.  

Djevica 

Djevica voli svoju neovisnost te voli biti sama. Time otežava situaciju svom potencijalnom partneru. Djevice imaju - jednako kao i jarci – točno određenu sliku svakodnevice. I u njoj drugi teško pronalaze svoje mjesto. Teško je zavesti taj horoskopski znak. Ali, ako je netko jako uporan i izdržljiv te doista voli djevicu, ima dobre šanse. 

Life&style Od ova 4 darežljiva horoskopska znaka ćeš uvijek dobiti najskuplji poklon

Posjeti Miss7.24sata.hr