Tvoj tip muškarca prema tvom horoskopskom znaku

Sigurno ti je poznato da horoskop otkriva karakteristike osoba rođenih u različitim znakovima – pa tako ti pomaže i da pronađeš muškarca koji pristaje tvojoj osobnosti
Vidi originalni članak

Postoje određeni tipovi muškaraca koji nas jednostavno uvijek privlače. Dok se neke od nas pale na dominantne tipove, druge imaju oči samo za nježne romantičare. Puno toga ovisi o tvom horoskopskom znaku. 

Vodeni znakovi: rak, ribe, škorpion 

Vodeni znakovi su poznati po tome da su spontani i poduzetni. Zbog toga smatraš avanturiste, muškarce koji puno putuju i stalno su u akciji, totalno napetima. Jednostavno spontano nekamo otputovati za vikend ili napraviti koji izlet s vremena na vrijeme – to je prava stvar za ova tri zvjezdana znaka kojima treba puno akcije. 

Vatreni znakovi: lav, ovan, strijelac 

Ovi se znakovi totalno pale na loše dečke. Moraju biti avanturistički nastrojeni, uvijek u akciji, a ponekad čak i pomalo opasni. Ovaj tip muškaraca jednostavno privlači lavove, ovnove i strijelce. Za njih je uzbudljivije kad su na putu prepreke te kad se veza polako razvije – zbog toga vole opasne tipove. Ali, oprez: kod veza s bad boysima je stres neizbježan. 

HOROSKOP Tvoj horoskopski znak otkriva koji tip muškaraca trebaš izbjegavati

Zračni znakovi: bliznaci, vaga, vodenjak 

Ova tri znaka jako teško mogu donositi odluke. Oni radije to prepuste partneru, pa stoga traže dominantne muškarce. Zračni znakovi pale se na snažne muškarce koji preuzimaju kormilo te na koje se mogu osloniti. Međutim, često se događa da ne mogu potpuno izreći svoje mišljenje te se založiti za sebe. 

HOROSKOP Ovaj horoskopski znak zna biti posebno "nestašan" na zabavama

Zemljani znakovi: djevica, bik, jarac 

Za zemljane znakove je sigurnost ekstremno važna. Ovi horoskopski znakovi trebaju nekoga uz koga se doista mogu osjećati sigurnima – tu prvenstveno novac i posao igraju važnu ulogu. Privlače ih tipovi koji imaju uspješnu karijeru. Unutarnje vrijednosti su pri tome često sporedne. 

Posjeti Miss7.24sata.hr