Tražila je internet da joj pomogne naći muškarca s kojim je flertovala na odmoru. Pronašli su - njegovu suprugu!

Shutterstock
Vidi originalni članak
  • Nesvakidašnji rasplet ljubavne situacije dogodio se na TikToku
  • Djevojka je odlučila pronaći muškarca s kojim je razgovarala na plaži, ali nije imala njegov broj
  • TikTok zajednica joj je pomogla u njegovom pronalasku, ali su ujedno otkrili i da je oženjen

Kliše ljubavna priča s interneta, stara kao i same društvene mreže o dvoje ljudi koji se upoznaju uživo, ali zaborave ili nemaju vremena razmijeniti kontakte pa se za pomoć obrate – društvenim mrežama.

Ovaj put riječ je o sličnoj situaciji koju je jedna korisnica podijelila na svojem TikTok profilu. “Pomozite mi da pronađem ovu osobu!”, rečenica je kojom svi nesuđeni ljubavni partneri pokušavaju pronaći onog za kojeg misle da je onaj ili ona prava. Ponekad potraga upali pa tako uspiju i pronaći osobu koju traže.

@micarenee TikTok I come to you today cause I heard what you do for others 😭 I think he said he’s from Detroit 😂 #fyp #helpmefindhim #boostofhope #viral ♬ Breakin my heart - Jodeci’s groupie

U drugim slučajevima ipak, stvari krenu na gore, a osoba s kojom si flertovala je oženjena ili udana. Druga strana, naravno ima drugačiju priču i tvrdi da flerta uopće nije bilo.

Upravo to slučaj je TikTokerice Mice Renee, čiji je video izazvao pravu TikTok dramu. Mica Renee (@micarenee) s prijateljicama je bila na odmoru u Miamiju i provodila se na plaži kad joj je prišao muškarac iz Detroita i započeo razgovor s njom. Njezine prijateljice njihovu su interakciju snimile i fotografirale mobitelima.

Nakon razgovora, Mica Renee nije uspjela tražiti njegov broj mobitela pa je na svojem TikToku objavila video njih dvoje i tražila ostale korisnike da dijele video i pomognu joj pronaći misterioznog muškarca.

Life&style Nakon što joj je muž tvrdio da kućanski poslovi ne vrijede, supruga je odlučila štrajkati dva tjedna

U opisu videa Renee je napisala „Računam na vas! Nadam se da nije oženjen!, dok je u naslovu videa pisalo „TikTok obraćam ti se danas jer čula kako si pomogao drugima. Mislim da je rekao da je iz Detroita.“

Njezin TikTok u šest dana sakupio je 4,6 milijuna pregleda, no samo jedan dan bio je dovoljan internet detektivima da pronađu tog muškarca. Kad su pronašli njega, otkrili su da ima i ženu.

Nakon toga, Renee je na svojem TikToku podijelila nastavak situacije. Objasnila je što se točno dogodilo u Miamiju, a što nakon što je razgovarala s njegovom suprugom.

„Nakon što smo izašli iz oceana, dao mi je svoj broj, ali bila sam pijana. Mislila sam da sam spremila broj, ali zapravo nisam“, rekla je Renee. „Dakle novosti su da je stvarno oženjen i sigurno mu se neću javiti.“

U istom videu podijelila je i screenshot razgovora koji je imala s njegovom suprugom. „Draga tako mi je žao, nisam imala pojma da će se nešto ovako dogoditi, želim sve najbolje tebi i tvojoj djeci. Neću mu se javljati“, napisala je Renee u odgovoru na poruku koju joj je poslala supruga tog muškarca. Ona je pak u poruci napisala kako ga može imati te joj poslala njegov broj.

Njegova supruga joj je još odgovorila „Nije tvoja krivnja. Njega nije bilo briga pa tako sad neće biti ni mene. Hvala što si ovo objavila. Sve što se radi u mraku uvijek će izaći na svjetlo.“

Zatražila je i da Renee ne briše videa, već da ih ostavi objavljene i rekla da ne želi da laže i o tome. Međutim, on je odlučio svoju stranu priče ispričati u nizu vlastitih TikTok videa u kojima tvrdi da nikad nije varao svoju ženu.

“Nisam planirao ništa komentirati jer iskreno znam što je istina o svemu što se dogodilo”, rekao je u videu. “Ali ova gospođica stvarno pokušava produljiti svojih pet minuta slave koje je dobila laganjem. Vrijeme je za istinu.”

AJ je na svojem TikTok profilu @irontemple07 objavio tri videa od tri minute u kojima brani sebe i prebacuje krivnju na Renee, nazivajući je “čudnom i baš jadnom” što se sjetila njihovog razgovora i odlučila pokrenuti potragu za njim pet mjeseci nakon što se sve dogodilo, u kolovozu 2021.

@irontemple07 The truth must be televised!!! #fyp #fy #viral #trending #worldstar #balleralert #tiktok #messytiktok #video #foryou ♬ original sound - AJ

Rekao je da je jedina istina u njenoj priči to da joj je prišao i razgovarao pet ili sedam minuta i da se na kraju pozdravio s njom držeći se za ruke, što je vidljivo u videu.

No, rekao je da joj nikad nije dao svoj broj i nastavio se braniti govoreći da nije mislio ništa ozbiljno jer da je stvarno mislio varati, ne bi to radio tako javno.

Kakva god da je istina, Renee je ovu priču možda najbolje opisala u svojem drugom videu gdje je rekla “Sve što vam mogu reći moje dame, je da ne vjerujete u bajke. Mogle bi postati viralne na internetu.”

Life&style Muškarac je ismijao djevojku jer je platila svoj dio večere u kovanicama, svi su ga zasuli kritikama
 

Posjeti Miss7.24sata.hr