Svaki par bi trebao doživjeti nekoliko "prvih puta"

Promo
Prvi put nešto iskusiti sa partnerom neopisiv je osjećaj. Takve vas uspomene povezuju i učvršćuje vezu.
Vidi originalni članak

Ne, ne govorimo baš uvijek o seksu. Ovih 7 veličanstvnih "prvih puta" puno su intimniji i nešto je što će učvrstiti vezu i puno vas lakše zbližiti. To je ono nešto čime se veze grade. Možda se i iznenadiš na neke od njih:

1. Prvo plakanje

Bila to tuga, sreća ili ljutnja: dijeliti emotivne trenutke s nekim koga voliš vrlo je intenzivno. Ovo te povezuje s partnerom na posve novu razinu i ne treba ti bit neugodno pokazati svoje osjećaje.

2. Prvo putovanje

Na zajedničkom putovanju tek shvatite jeste li jedno za drugo. Zajedno se non stop i partner bi ti mogao počet ići na živce. Ako ste ovu generalnu probu prošli bez svađa, čestitam! Uspjeli ste!

3. Prva velika kupnja

Radi li se o zajedničkoj gradnji kuće ili kupnji kauča: zajednička investicija stvara osjećaj još većeg zajedništva i povezivanja. Sada ste zajedno i nadam se da će tako i ostati.

4. Prva ozbiljna svađa...

Svađate se i nakon toga slijedi tišina. Je li razlog svađe velika ili mala stvar, nije ti toliko bitno jer ponekad vam je upravo to potrebno. Istraživanja pokazuju da rasprave jačaju dugoročno odnos i partnere zbližava.

5. ...i onaj slavni pomirdbeni seks nakon svađe

Još si ljuta na partnera, ali nekako se taj bijes pretvara u seksualnu želju

6. Cijeli dan provesti samo kod kuće

Okej, s vremenom će ovo postati uobičajeno. No, prvi put se opustiti u trenirci uz pizzu i filmove je poseban trenutak. Slažeš li se?

7. Prva subota u Ikei

Iskreno, ako nakon toga još razgovarate, stvoreni ste jedan za drugoga!

Posjeti Miss7.24sata.hr