Svaka žena treba u životu ovih 5 tipova muškaraca da bi bila potpuno zadovoljna

Shutterstock
Vidi originalni članak
  • Naše najbolje prijateljice čine naš život uzbudljivim i zabavnim sa svojim različitostima
  • Naravno, tu su i prijatelji, ali i naš partner, naš „muškarac“ 
  • Ali, zašto bi jedan muškarac trebao zadovoljiti sve naše potrebe? 

Znaš onu šalu koja kruži na Whats Appu, Viberu i slično: "Žene upamtite: Lijep, pametan, njećan, iskren, bogat i duhovit - to je šest muškaraca." Doista, zašto ne bismo uvijek imale povoljan „vjetar u leđa“ u raznim situacijama? Evo pet tipova muškaraca udruženim snagama čine ženu zadovoljnom.

Koji je tvoj favorit? U ovim zemljama vlada "nestašica" žena, a pogledaj kako zgodni frajeri tamo čekaju

1. Gospodin Pravi 

On je tvoj Mr. Right. Tvoj Gospodin Ljubav, tvoja čvrsta stijena. Ali, čak i ako možeš zamisliti sretan život s njim sve dok vas smrt ne rastavi, on je ipak malo drugačiji od tebe. Na primjer, puno bi se radije družio u sportskoj dvorani, nego da je s tobom kod kuće. Ne smatra uzbudljivim to što bi brak tvoje najbolje frendice uskoro mogao postati povijest. I misli da je najnoviji trend tenisica u redu, ali ništa više. Ali, nema problema, i druge majke imaju sjajne sinove.

Ono što ti daje: sigurnost
Ono što ti ne daje: uzbuđenje

via GIPHY

2. Party tip  

On osigurava da si na svakom popisu gostiju. S njim tvoj cool faktor iznosi 100 posto. Kad si s njim, piće je uvijek na račun kuće. Povremeno ti šapće na uho kako izgledaš seksi i hvali tvoj nepogrešiv stil. Na plesnom podiju ste zakon. 

Ono što ti daje: potvrda i zabava
Ono što ti ne daje: strast (voli samo muškarce)

3. Seksi igračka

Ako si malo popila, a nisi u čvrstoj vezi, on je pri vrhu popisa za brzo biranje. Njegova kvota seksualnog uspjeha je zadovoljavajućih 99,9 posto. Misliš da je jako seksi, a on očito misli da si i ti. Ali, to je otprilike to. Dakle, znaš da ne bi trebala vidjeti njegovu povijest chata na WhatsAppu. Samo radite ono što najbolje znate: seks. S kondomom.

Što ti daje: dobar seks
Ono što ti neće dati: spoj na dnevnom svjetlu

via GIPHY

4. Skoro pa dečko

Na trenutak je bilo nečega između vas. Jedan poljubac i puno suza jer si bila u vezi. Nakon godinu dana ponovno si ga srela. Bila si slobodna i spremna za njega. Međutim, on te upoznao sa svojom djevojkom. Nekako vam jednostavno ne uspijeva, imate loš tajming. Pa ipak, svako malo pomisliš na njega i srce ti ubrza svaki put kad ga ugledaš.

Što ti daje: lupanje srca
Ono što ti ne daje: sretan kraj

4 tipa muškaraca Muškarci po godišnjim dobima: koji je tip idealan za ljeto, a koji za jesen, zimu, proljeće

5. Prijateljski nastrojeni bivši

Gotovo je između vas i to je dobra stvar. Ali, spoznaja o neuspjeloj vezi i preostala međusobna simpatija čine vaše prijateljstvo jedinstvenim. Znate svoje snage i slabosti i ne skrivate svoje riječi. Znači, ako se posvađaš sa svojim dragim i misliš da si u pravu, tada ti on uspije vješto pokazati suprotnu stranu i više ne vidiš sve tako crno.

Što ti daje: svoje poštenje
Ono što ti ne daje: svoje srce

 

Posjeti Miss7.24sata.hr