Što o njemu otkriva stenjanje za vrijeme orgazma

Thinkstock / Spencer Davies
Čujte i počujte! Jer to što čuješ od njega dok doživljava vrhunac, može ti puno otkriti o njegovoj osobnosti
Vidi originalni članak

Prvi pisani zapis o orgazmu potječe iz Stare Grčke i bio je prilično štur i primitivan. Međutim, definicija orgazma zapravo nije uopće komplicirana – ukratko: orgazam predstavlja završni oblik seksualne naslade, odnosno vrhunac seksualnog užitka. Neposredno „prije točke bez povratka“, dolazi do raznih tjelesnih promjena kod muškarca – ubrzan rad srca, ritmično i ubrzano pomicanje karlice, nagli dotok krvi ka donjem dijelu tijela, jače znojenje te na kraju izbacivanje sjemena. Većina muškaraca svoj orgazam poprati i „stenjanjem“ – odnosno, specifičnim zvukovima karakterističnima za različite tipove muškaraca. Razotkrivamo pet tipova „stenjavaca“…

Tip 1: Pjesnik 

On uživa o u tvojim „baršunastim bedrima“, „grudima boginje“ i želi s tobom „uroniti u beskrajno more strasti“? Ako za vrijeme seksa baca pjesničke fraze koje se mogu naći u jeftinim erotskim romanima, radi se o iznimno kreativnom ljubavniku punom razumijevanja. Ovaj tip muškarca nije za prolazne vezice. On želi čvrstu i duboku vezu. Nagrada? Jako, jako strastan seks koji uključuje sva čula!  

Tip 2: Šaljivac 

Svoj penis naziva „čarobnim štapićem“, a kad mu kažeš da ga želiš snažno i do kraja, odgovara: „Što želiš? Kruh i mlijeko?“ Šaljivac želi tim „smiješnim“ opaskama sakriti svoju nesigurnost i potrebno mu je puno potvrđivanja. Najbolja strategija: u početku se nasmij, potom mu smanji nesigurnost (davanjem komplimenata), a on će onda već jednom zašutjeti. 

Tip 3: Pozitivac

Osim veselog „Da, da, DAAA!“ ništa drugo ne govori u krevetu? Čestitamo, pozitivac je, jednostavan tip otvorena uma. Njemu ne smetaju kratke i površne veze (čitaj: tu i tamo povremeni seks). Za njega ti ne trebaju upute za upotrebu. 

Tip 4: Bojažljivac 

„Je li ti ovo dobro?“ ili „Jesam li dovoljno nježan? Ne boli te?“ – taj tip je perfekcionist, ali ujedno je i nesiguran. Pozitivno kod njega: želi sve napraviti ispravno, jer TI si mu na prvom mjestu. Svoje potrebe stavlja u drugi plan. 

Tip 5: Prostak

Rado te u krevetu zove „kurvice“, a ti ga trebaš „svinjski zadovoljiti“. Taj tip ima prljavu jezičinu, ali i prljave misli – nema stvari u krevetu koja mu ne odgovaraju i često se ne libi „uzeti“ što želi. S takvim tipom može ti biti jako uzbudljivo! 

Posjeti Miss7.24sata.hr