Što li još sve neće izmisliti?! Ovih 9 seksualnih igračaka sigurno još nikada nisi vidjela

Vidi originalni članak
  • Znaš već sve trikove i nikakav fetiš te ne može iznenaditi?
  • Jesi li sto posto sigurna u to?
  • Pričekaj da vidiš ove seks igračke – kladimo se da neke još nikad nisi vidjela

Ako se u spavaćoj sobi nalaze bič, lakirane čizme ili užad, to već duže vrijeme nije ništa čudno – osobito nakon „50 nijansi sive“. Razni perverzni alati, fetiši te oprema za svakojake tajne strasti mogu se danas lako pronaći u raznim seks-shopovima…

Međutim, čak i iskusni poznavatelji i korisnici/e seksualnih igračaka iznenadit će se zbog nekih od igračaka koje predstavljamo. Upravo zato smo ih i sakupile – kako bismo pokazale bezgraničnu širinu seksualnih preferencija te maštu dizajnera seksualnih igračaka…

1. Ass-Midget

Ovaj „patuljak“ za stražnjicu dugačak je 34 cm i napravljen je od lateksa. Jesi li zamislila što se sve može s njim? Jesi li se naviknula na fotografiju? Onda evo još nekoliko tehničkih detalja: mališan je dugačak poput podlaktice te se sastoji od vinila (bez ftalata). Neke mušterije hvale materijal i oblik. Ako se želiš igrati Snjeguljice te provesti patuljka preko sedam brda i dolina, moraš imati dovoljno strpljenja i lubrikanta. Kod svih analnih igračaka trebaš jako paziti na higijenu, odnosno redovito ih čistiti.

2. Pojas - morska sirena

Kad smo već kod bajki: za sve koji se pale na vezanje postoji jedan poseban pojas koji drži noge vezane kao kod morske sirene. Veličina se može podesiti individualno. Pojas morske sirene više je pogodan za BDSM-igre nego za penetraciju.

3. Allmay sisaljka za bradavice u obliku zečića

Ovi zečići dolaze na bradavice i tamo „sisaju“. Unutra je mini-vibrator koji poboljšava doživljaj. Prema recenzijama korisnica, zečići mogu svašta, a najmanje sisati.

4. Dvostruki crni dildo

Zamisli glavu među nogama, penetraciju i igru vezanja u jednom: i evo ga – dildo za lice! Ovaj posebni strap-on veže se oko glave, a manji dildo dolazi u usta. Što se događa s drugim dijelom, to prepuštamo tvojoj mašti.

Osoba koja nosi ovaj dildo, definitivno je u podređenoj ulozi. Dakle, ova je igračka idealna za ljubitelje BDSM igrica, domino-doživljaja te igre uloga. Duži dio ima 12 cm, dakle, poput prosječnog penisa.

5. Jezik-vibrator

S ovim jezik-vibratorom možeš zadovoljiti svoje erogene zone „oralno“, a ako ga dobro pozicioniraš, možeš čak istovremeno pogoditi nekoliko vrućih zona. Pošto je ovaj vibrator vodootporan, doživljaj lizanja može biti autentičniji u kadi.

Može li ovaj vibrator doista pružiti osjećaj sličan oralnom seksu ili je to prije nekoordinirano silikonsko lamatanje, nažalost ti ne možemo točno reći.

6. Loopy-Bounce

Sigurno znaš za gimnastičke lopte s tankom gumenom drškom? Možda je izumitelj Loopy-Bounce seksualne igračke bio inspiriran upravo tom loptom. Naime, napumpani jastuk ima dugački dildo u udubljenju – pa kad sjedneš, tako se jastuk pomiče, a dildo ulazi u tebe, a ti možeš skakati koliko te volja. Ovaj jastuk možeš koristiti za eksperimentalne položaje, jedino uvijek trebaš paziti na maksimalnu težinu.

7. Kassiopeya Lack High Heels

Graciozna poput balerine, zločesta poput domine – to ti obećavaju ove čizme. Vezanjem do iznad koljena te enormno visokim petama dočarat ćeš si beskonačno dugačke noge te pružiti svom partneru zamaman pogled.

8. Silikonski dildo u obliku patlidžana

Ljubiteljice povrća, oprez: tvrtka SelfDelve proizvodi ovu seksualnu igračku u obliku patlidžana. Posebnost ovog dilda je da kad u krevetu postane jako vruće, površina dilda zbog vrućine promijeni boju u svijetloplavu. U asortimanu se nalaze još i klip kukuruza (s jako puno „zrna“), mrkva (glatka) ili krastavac (zavinut, posebno za stimulaciju G-točke).

9. Sedragon Lil' Squirt od Bad Dragona

Za sve ljubiteljice fantasyja, zmajeva ili mitskih čudovišta, postoji „bad-dragon-shop“ s velikim izborom „neobičnih“ seksualnih igračaka. Kraken-vibratori ili ovakav „zmajski“ s funkcijom ejakulacije su tek neki primjeri.

Posjeti Miss7.24sata.hr