Što reći prijateljici koja se stalno vraća bivšem?

Thinkstock / Spencer Davies
Ako imaš frendicu koja se uvijek nanovo vraća svom bivšem (dok je ovaj po 56. puta ne napuca), znaš koliko to može biti naporno – za tebe, a osobito za nju
Vidi originalni članak

Mnogima se povratak bivšem dečku čini dobrim potezom - osobito kad ih uhvati dosada ili kad duže vrijeme nema ljubavne romanse na vidiku. Međutim, to nije dobro – jer, kao prvo, on se nije promijenio u međuvremenu. Kao drugo, uvijek je bolje napraviti korak naprijed, a ne nazad. Donosimo nekoliko stvari na koje joj trebaš ukazati ako se ipak odluči za korak unazad… 

#BFF 6 mitova o prijateljstvu koji nikako nisu istiniti

Njen osjećaj vlastite vrijednosti 

Žene koje se često vraćaju istom muškarcu često imaju problema s osjećajem vlastite vrijednosti. Vjeruju kako ništa drugo nisu zavrijedile, osim da se netko ružno ponaša prema njima. Često takva žena treba dobiti nogom u stražnjicu, figurativno rečeno, kako bi krenula u pravom smjeru. Pokaži joj koliko je super, koliko je pametna i što je čini posebnom. I da ne treba takvog luzera! 

Njena nezavisnost 

Tko je dugo vremena u vezi, brzo se nakon prekida počne osjećati izgubljeno – pa se zbog toga često vraća bivšem. Pokaži svojoj frendici da je nezavisnost nešto jako lijepo. Nešto čega se ne treba bojati. Reci joj kako može biti jako lijepo provesti vikend solo i ne razmišljati ni o kome nego o sebi i tome kako da si ugodi. 

Koliko može biti zabavno biti solo 

Wellness-dan, shoppping-dan ili ludi noćni tulum: žene koje su dugo u vezi moramo podsjetiti koliko može biti zabavno biti solo. Kad je svo vrijeme svijeta tvoje i kad se ne trebaš ni sa kime usklađivati: on ne bi išao u kino, nego bi išao na auto show, pa ti tako odradiš blesavo razgledavanje auta u nadi da ćeš ga navečer nagovoriti na to kino. Eh, pa toga više nema! Ako želi, tvoja frendica može cijeli dan provesti i pidžami pred televizorom jedući sladoled direktno iz kutije. ne mora zato što je nedjelja njegovoj mami na ručak - pomozi joj da shvati kako je to dobro.

Da si uvijek tu za nju 

To je jako bitno dati joj do znanja. Svejedno u koje doba dana ili noći – podsjeti prijateljicu da radije dođe do tebe, nego kod njega! Jer bit će kriznih trenutaka, sigurno. Trenutaka kad će se osjećati usamljeno, napušteno, bez ikoga bliskog, a možda će joj biti neugodno u tim trenucima zvati prijatelje i jadati se, recimo, u 2 u noći. Neka zove ako je takva kriza. 

via GIPHY

Posjeti Miss7.24sata.hr