Seks ujutro: ovaj položaj garantira fantastičan početak dana

Thinkstock / Spencer Davies
Znanstvenici su otkrili da je seks ujutro učinkovitiji od pet šalica kave! A jedan položaj osobito je „sladak“ - isprobaj ga ovog produženog vikenda!
Vidi originalni članak

Slično kao i kod sporta ujutro, znanost je dokazala da sasvim određena tjelesna aktivnost netom nakon buđenja potiče rad krvotoka – a time i produktivnost i zadovoljstvo. Zbog toga je seks ujutro vrlo zdrav način početka dana. Nakon buđenja smo još snene i ne želimo pretjeranu „gimnastiku“, stoga je položaj „creme brulee“ idealan! 

Malo napora, puno zadovoljstva 

Položaj „creme brulee“ nudi mogućnost za duboku penetraciju, sličan je klasičnom „psećem stilu“, ali za to ostajemo ležati u položaju žlice. Podigneš ruke iznad glave te saviješ noge – neka ne leže jedna na drugoj, nego neka budu lagano razmaknute. Muškarac te može svojom nogom obuhvatiti uz bok, a donja noga mu ostane ispružena. Tako te može držati za kukove i prodrijeti u tebe. Za vrijeme seksa može te maziti rukama po tijelu. Ovaj položaj je vrlo seksualno intenzivan, a ne morate se previše tjelesno naprezati. A to zapravo čini seks ujutro još boljim. 

Djeluje bolje od kave 

Kad se krećemo, potičemo proizvodnju hormona sreće – što se također događa i za vrijeme seksa. Stoga je dobra volja na poslu zajamčena, a stres i dosadni kolege neće ti (toliko) smetati. Znanstvenici su također otkrili da seks ujutro djeluje bolje od pet šalica kave – stoga se preporučuje ponekad izostaviti kavu te radije isprobati „creme brulee“.  

Posjeti Miss7.24sata.hr