Razotkrili smo ih! Ovako se muškarci pripremaju za dejt

Thinkstock / Spencer Davies
Što ću odjenuti? Kako izgledam? Sviđam li mu se? Svima nam je poznato veliko uzbuđenje prije prvog spoja
Vidi originalni članak

Međutim, rijetko razmišljamo o tome da su i muškarci barem jednako kao i mi uzbuđeni prije prvog susreta sa ženom iz svojih snova. Jednako tako i oni provode puno vremena u kupaonici te traže idealnu odjevnu kombinaciju. Osim toga, na njegovoj listi nalazi se još sljedećih pet točaka pripreme: 

1. Tuširanje 

On želi biti sto posto siguran da će ti lijepo mirisati. Zbog toga se tušira neposredno prije izlaska. Često usput stane do obližnje drogerije pa se dodatno namiriše. 

2. Treniranje 

Na dan izlaska, optimističan kakav već jest, poveća težinu utega i napravi koju seriju dizanja više – nadajući se brzim rezultatima i malo više 'napumpanim' mišićima. Zapravo, na taj si način više pumpa samopouzdanje nego mišiće – što nije toliko loša taktika. 

3. Slušanje glazbe 

Dobar soundtrack idealan je za dodatno 'bildanje' samopouzdanja i dobrog raspoloženja. Uz zvukove omiljene glazbe opuštenije kreće u neizvjesnu noć…

4. Razmišlja o zaštiti 

Kad smo već spomenuli vruće – naravno da se nada da noć nakon spoja neće provesti sam. Sigurno će provjeriti u kakvom je stanju kondom koji (kao svaki pravi muškarac) nosi u novčaniku. Naravno, uzet će barem još jedno cijelo pakiranje – nek' se nađe. 

5. Samozadovoljavanje 

Zbog straha da ne bude „Rz Brzotrz“ te prijevremeno završi strasnu seksualnu igru, a u želji da pokaže svu raskoš svog ljubavničkog talenta, spreman je na sve. Stoga se prije odlaska na spoj na brzinu samozadovolji… 

Posjeti Miss7.24sata.hr