Pitali smo žene: koji im je bio najromantičniji date u životu

Instagram
Odlazak na spoj danas sve češće povezujemo s nasumičnim pićem negdje u gradu s frajerom kojega smo "uhvatile" na Tinderu, no kada se i iz toga izrodi nešto posebno, nastaju ovakve prekrasne priče!
Vidi originalni članak

Vjerujemo da ćemo se oko jednoga složiti - odlaske na spojeve ili voliš ili mrziš! Nitko na njih ne ostaje indiferentan, a ako ih se zareda nekolicina s različitim muškarcima, mogu biti i itekako iscrpljujući. Ipak, kad pronađeš onoga radi kojega se isplati stići na spoj na vrijeme, odjenuti najdražu haljinu i odgoditi kavu s frendicom da ostanete zajedno duže (znaš o čemu pričamo!), onda i spojevi postaju naglo drugačiji i popraćeni su gomilom leptirića u trbuhu! 

Najromantičniji spoj koji si ikada imala možda je suviše jednostavnog za nekog pukog romantičara, ali je tebi najljepša uspomena koju imaš, drugi će pak svoj najromantičniji spoj percipirati kao onaj koji obavezno uključuje posebno lokaciju, alkohol i buket cvijeća! Različiti smo, pa su nam takva i iskustva. Pitali smo djevojke kako je izgledao njihov najromantičniji spoj i stigle su nam fantastične pričice s kojima se itekako možemo poistovjetiti.

@eminabasic

"Najromantičniji date mi je prva godišnjica veze na tvrđavi u Sarajevu (Bijela Tabija) - ali je hod po zidinama u štiklicama bio maaalo traumatičan!"

@latica_blagoev

"Najromantičniji date mi je priredio dečko s kojim sam tri godine u vezi. :) Priredio ga je i u najromantičnijem gradu, Rovinju. Poznavali smo se jako dugo prije nego što smo završili u vezi i jednu večer na ljeto 2015. mi je priredio iznenađenje koje ću zauvijek pamtiti jer je bilo predivno. Tu večer pozvao me da prošećemo uz more jer je shvatio da mu se sviđam i da se on meni sviđa. Nisam očekivala ništa osim razgovora i šetnje. Prvo smo sjeli na neke stijene uz more i pričali, smijali se i zezali. Par minuta kasnije je rekao da moramo krenuti i da mi mora pokriti oči da ništa ne vidim. To mi je bilo u jednu ruku slatko, ali u drugu ruku smiješno jer sam znala da je smotan i bilo me strah da se ne popiknem i padnem... Nakon nekoliko minuta hoda došli smo do jednog dijela Punte gdje je bio kraj šume, u blizini plaže i čula sam predivan šum mora. Maknuo je ruke, a ja sam ugledala svjećice koje su bile poslagane oko dva ručnika i na jedno stablo su bila naslonjena dva Segwaya. Bila sam presretna jer sam veliki romantičar i takva djela mi jako puno znače jer znam da je nekome jako stalo ako se toliko potrudi oko mene. Naravno da sam mu skočila u zagrljaj i poljubila ga i tog trena je započela naša ljubavna priča. Tu večer smo na ručnicima pričali i smijali se do dugo u noć, uživali u mjesečini i šumu mora i za kraj smo otišli na romantičnu vožnju Segwayima uz more. I danas smo u vezi, no na daljinu, on živi u Rovinju, a ja u Zagrebu i još uvijek si priređujemo iznenađenja jer smo još uvijek ludo zaljubljeni jedno u drugo i volimo se još više nego to prvo ljeto."

LJUBAV Ovi poznati parovi upoznali su se na spoju na slijepo!

@patricia_ahola

"Nismo imali konkretnih planova, oboje volimo mjesta skrivena od buke i javnosti. Sjedili smo na vidikovcu, na brdu iznad grada. Pogled na Sljeme, Zagreb, Samobor, sela koja su u noći izgledala kao svjetleći puteljci. Sjedili smo na dekici, grickali slatkiše, jeli krafne. Zaboravili smo na vrijeme i meni je bilo predivno. Tada je izgledalo totalno prijateljski međutim sada shvaćam da je to bio pravi date na kojemu sam se počela zaljubljivati u njega, sada zaručnika."

@je_suis_danijela

"Romantika? Romantika je nešto što povezuje dvije osobe, što je prisutno u ljubavnoj vezi. Svi mi kada maštamo o romantici, o romantičnom sastanku, maštamo o savršenoj večeri, svijećama, dodirima. Ali to nije slučaj i kod mene. Moj savršeni date nije bio blizu toga, ali je bio nešto drugačiji i meni srcu prisan. Baš on zauzima posebno mjesto u mom sjećanju. Upoznala sam osobu koja nije bila tu, nije bila fizički prisutna, bila je daleko, miljama udaljena. Nismo imali savršenu večeru, šetnju, imali smo nešto više za mene, imali smo date preko kamere. Da, upravo tako, preko kamere. Iako mnogi osuđuju daljinu, iako je ovo sada možda čudno "kako date preko kamere", ali moguće je i dogodilo se. Bez dodira, bez poljupca, samo pogledi i razgovori do kasno u noć. Tako malo, a tako puno. Toliko snažan, jak, emotivan trenutak. Iako nije bio tu, iako ga nisam mogla dotaknuti, dotaknuo je moje srce. Povezali smo se, pogledi su se spojili, govorili više nego što bi milijun riječi reklo i opisalo, a oni famozni leptirići u trbuhu o kojima se priča, e da, ti leptirići su se pojavili. Osjećaj ispunjenosti, povezanosti, blizine, ne fizičke, nego neke posebne blizine. Predivan je to osjećaj, kada jedna osoba uspije ustreperiti vaše srce. I na kraju vi mu to srce i poklonite. Sada je tu kraj mene, sada je baš on moj muž. On je taj!"

@matea.renic

"Dogovorili smo se, dečko s kojim sam se viđala i ja, vrijeme u koje ćemo se naći i to nije trebao biti nikakav spoj nego sasvim obična večer; iako je s nama sve bilo samo ne obično. Uz vino smo pričali do jutra, a da to uopće nismo primijetili. Kad sam vidjela koliko je sati, brzo smo krenuli ne bi li stigli prije nego mi mama ustane. Nismo stigli - svijetlo je već bilo upaljeno! Ostali smo u autu čekajući da mama ode na posao i nastavili pričati i smijati se, dok smo se skrivali da nas ne vidi dok izlazi iz kuće."

@_vanci_

"Moj najromantičniji date je bio na maloj jedrilici usred mora pod zvjezdanim nebom uz čašu vina!"

Posjeti Miss7.24sata.hr