Parovi otkrivaju najstrašnije i najneobičnije tajne koje skrivaju od svog partnera

Shutterstock Osobe u braku otrkivaju najstrašnije tajne koje kriju od svog partnera
Vidi originalni članak
  • Tvoj dragi zna sve o tebi? To je doista vrlo uzorno! Ali... je li istina?
  • OK, male tzv. bijele laži (poput one koliko si platila one sandale) su uobičajene i ne štete nikome
  • Ali, od ispovijesti ovih ljudi moglo bi ti se zavrtjeti u glavi: što sve skrivaju od svog partnera? 

Naravno, u idealnom slučaju podijelit ćemo svoje najintimnije tajne i osjećaje s partnerom. Ali... gdje pronaći idealan slučaj? Ako smo potpuno iskreni, većina parova taji razne stvari jedni od drugih. Ne mora nužno znati da tvoja BFF zna praktički sve detalje o vašoj vezi, a naravno da smo imali divlju fazu i svako malo zapravo ne doživimo vrhunac u krevetu. Ipak, sve je to kikiriki u usporedbi s tajnama koje prenosimo...

Zajedno s časopisom „New York Magazine“, internetska platforma „The Cut“ pitala je bračne parove o njihovim najvećim tajnama - koje skrivaju od svog partnera.

Osobe u braku podijelile su mračnu tajnu koju čuvaju od svog partnera

1. Poremećaj prehrane

„Moj suprug ne zna da imam poremećaj prehrane. Ako je vani zbog posla ili ako ga nema nekoliko sati, jedem dok me ne zaboli trbuh. Zna da sam na terapiji, ali nema pojma da je to zbog poremećaja prehrane.“ (Carrie, 40, u braku osam godina)

via GIPHY

2. Trošak vjenčanja

„Lagala sam suprugu o troškovima našeg vjenčanja. Bilo je blizu šest znamenki. Misli da je bila upola manja cijena.“ (Panos, 39, u braku dvije godine)

3. Neznanje o njegovoj profesiji

„Da budem iskrena, nemam pojma čime se točno moj suprug bavi i kako zarađuje za život. Nešto povezano s računalima.“ (Nava, 38, udata dvije godine)

4. Tajni testovi trudnoće

„Nisam rekla suprugu koliko testova trudnoće napravim svakog mjeseca. Dvije godine pokušavamo dobiti dijete i ne mogu se prestati testirati.“ (Andrea, 33, udana 7 godina)

8 stvari koje gotovo sve žene uvijek skrivaju od muškaraca. Ti isto?

via GIPHY

5. Menstruacija ne traje toliko dugo

„Pretvaram se da imam punih tjedan dana menstruaciju. Tako mogu malo duže izbjegavati seks.“ (Alexa, 30, u braku dvije godine)

6. Izgubljeni vjenčani prsten

„Izgubila sam vjenčani prsten. Nema ga mjesec dana i nemam pojma gdje se nalazi.“ (Beau, 30, u braku godinu dana)

7. Zaljubljen u aferu

„Moja supruga zna da sam imao aferu. Ali, nema pojma koliko sam volio ženu s kojom sam je prevario.“ (Anton, 43, oženjen pet godina)

Ljubav i to... Ispovijesti: 'Reći ću ti kakav je osjećaj kad si u braku s pogrešnom osobom'

8. Stavljanje novca na stranu

„Kradem gotovinu od supruga i skrivam je. Već sam jednom sakupila 1300 dolara s kojima sam kupila kauč za nas.“ (Laurel, 65, udana 40 godina)

via GIPHY

9. Tajna konzumacija gljiva

„Prošle sam godine potajno konzumirao gljive.“ (Noah, 35, oženjen osam godina)

10. Pojedinosti o seksu u troje

„Odbijam reći suprugu detalje o seksu u troje koji sam imala. Ne kažem mu s kim i kada je to bilo, osim da je to bilo prije nego što smo se upoznali.“ (Diana, 43, udana šest godina)

11. Špijuniranje

„Provjeravam joj emailove, poruke i bankovni račun. Nekoliko dana pratim svaki njen korak.“ (Vincent, 60, oženjen 18 godina)

via GIPHY

12. Zgražanje

„Muka mi je od njegovih zuba. Oni su žuti i iskrivljeni.“ (Jill, 39, udata jedanaest godina)

13. Tajni poslovi na eBayu

„Kupujem i prodajem stvari na eBayu noću dok on spava." (Avi, 35, udata šest godina)

14. Objavljene intimne informacije

„Kad smo se upoznali, odmah sam rekla majci, sestri i svim prijateljicama da ima veliki penis.“ (Carolina, 55, udana 20 godina)

20 tajni koje muškarci nipošto ne žele otkriti ženama

via GIPHY

15. Estetska kirurgija

„Na početku naše veze suprug i ja smo zajedno gledali stare fotografije, a on je rekao da izgledam toliko drugačije. Pitao me je li mi operiran nos, a ja sam bez oklijevanja rekla da nije. Htjela sam da misli da sam rođena tako lijepa.“ (Erica, 41, u braku četiri godine)

16. Punica iz noćne more

„Mrzim svoju punicu.“ (Jeff, 50, oženjen dvanaest godina)

Uhhh, jesi li se zapitala u kojoj bi koži manje voljela biti: onoj osobe koja čuva tajnu ili onoj koja pojma nema. Može se pretpostaviti da će dugo zadržavanje takvih tajni za sebe predstavljati veći teret za brak nego dijeljenje tajni s partnerom. S druge strane, svaka veza slijedi svoja pravila... Nadamo se da će tajnovitost ispasti dobra stvar za ove parove!

Posjeti Miss7.24sata.hr