Parovi koji puštaju vjetrove zajedno, ostaju zajedno

YouTube Screenshot
Dobro, nismo ti željeli zagorčati život ovom spoznajom, ali to je baš super kad tvoj dragi pred tobom prasne. A i ti si to možeš priuštiti bez srama. To je, naime, sjajno za vašu budućnost
Vidi originalni članak

Naime, prema istraživanju koje je proveo on line service eharmony, a koje je uključilo više od 1000 korisnika stranice, došlo se do nadasve zanimljivih podataka. Istraživanje je obuhvatilo navike u vezi novopečenih parova, a najsmješnija je sljedeća paralela: parovi koji nakon manje od tri mjeseca se u potpunosti opuste jedno pred drugim i počnu puštati vjetrove imaju veću vjerojatnost da će ostati zajedno.

Također, u toj studiji smo saznali da parovi u prosjeku čekaju najmanje 5 mjeseci prije nego "puste goluba" jedno pored drugog. Parovi do 24 godine se lakše opuštaju i ništa im nije strano činiti pred partnerom. 

Jednostavno rečeno, žene sve više gube tradicionalnu ulogu u kojoj su pred partnerom samo prekrasne, čedne i otmjene. U prosjeku dva mjeseca nakon upoznavanja žene se konačno usude pred partnerom hodati bez šminke, nakon pet mjeseci u prosjeku parovi počnu jedno pred drugim plakati, a također nakon pet mjeseci partneri počinju ostave četkicu za zube u domu onog drugog.
U isto vrijeme istraživanje je pokazalo nevjerojatnu činjenicu koja ne ide u prilog teorijama (starijih generacija?) kako se današnji mladi ne žele vezati i ne prihvaćaj bračne obaveze. Naime, istraživanje je pokazalo da već u prvoj godini veze 45% parova kupuje zajedničku imovinu, a 43% parova otvara zajednički račun.

Također, 28% parova unutar prvih šest mjeseci veze kreću u zajednički život (bilo u unajmljeni stan, bilo jedno kod drugoga), 13% parova se zaručuje, a 15% kupe zajedničkog ljubimca.

PAROVI OTKRIVAJU Ispovijesti: Parovi otkrivaju što im je uništilo seksualni život

Ali, u isto vrijeme parovi današnjice su postali i fleksibilniji po pitanju zajedničkog života. 67% parova unutar 12 mjeseci od prekida počinju izlaziti s drugim ljudima, a nakon mjesec dana instaliraju dating aplikaciju Tinder. Brz život, rekli bismo!

Posjeti Miss7.24sata.hr