Ovo su najbolji horoskopski znakovi za doživjeti vruću ljetnu avanturu

Unsplash/Vitor Pinto
Vidi originalni članak
  •  Ako je tvoj cilj stvarno se zabaviti ovoga ljeta, samo naprijed - neki su ljudi su jednostavno stvoreni za avanturu 
  •  I to kratku. S njima ljetni flert vrlo vjerojatnpo neće prerasti u jesensku ljubav ni zajednički doček Nove godine
  •  Ako pak tražiš dobar seks ovoga ljeta, nećeš se razočarati naletiš li na osobu rođenu u znaku Ovna  

Kada je vrijeme toplije, nekako se pojavi osjećaj kao da je tamo vani milijun uzbudljivih događanja (i jest) i da se svaki izlazak, putovanje, upoznavanje nekog novog može pretvoriti u nešto fantastično. To može biti sjajna prilika ako spadaš u znakove koji vole avanturu, a bit će uzbudljivo i ako upoznaš nekoga tko je rođen za neobavezni flert. S druge strane, neki znakovi nisu dobri u komunikaciji ili spontanosti (npr. Rak) i stoga možda nisu najbolji kandidati za zabavno ljeto. Znaš, dakle, što ti je za činiti: neka jedno od prvih pitanja bude: "A što si po horoskopu?"

via GIPHY

Naravno, astrologija nikada nije konačna. Bez obzira na tvoj horoskopski znak, ljeto možeš provesti flertujući koliko god ti je to (ili nije) OK. Možeš provjeriti i jesi li među znakovima koje ovo ljeto očekuje flert.  Pokušaj se sjetiti da je u redu osjećati se ranjivom, komuniciraj što želiš i prihvati ako tvoja simpatija nije prava osoba za ono što tražiš. Međutim, velika je vjerojatnost da ćeš se zabaviti ako odeš na spoj s jednim od sljedećih znakova...

City Center one Haljina koja laska svakoj figuri i svakoj dobi - evo kako je nositi ovo ljeto

Vaga 

Vaga je nevjerojatna opcija za ljetnu avanturu jer je vrlo spontana, a istovremeno se ne libi reći što misli, želi osjeća. Ako si u potrazi za nekime tko će te pratiti na plesnom podiju, poći s tobom na noćno kupanje ili  na večernju plesnu zabavu, Vaga zna kako izvući maksimum iz svake situacije. 

Ovan 

Ako tražiš superzabavnu i prilično intenzivnu (čitaj: stvarno dobar seks) ljetnu avanturu, ne moraš tražiti dalje od osobe rođene u znaku Ovna. On ne voli ništa više od seksi maženja i paženja. Moraš znati da vjerojatno neće otkriti svoje osjećaje prema tebi jer ne želi biti ranjiv - barem ne u početku. Međutim, kad je riječ o zabavi i avanturi, Ovan zna kako se usredotočiti na ludi provod.

via GIPHY

Djevica

Ako vrsta avanture koju tražiš ovoga ljeta uključuje piknik i dugačku šetnju sa sladoledom u ruci, razmisli o tome da odeš na spoj sa Djevicom – koja je zaljubljive prirode. Djevice su sjajne za laganini zabavu jer su često jako slatke i ne vole kad su stvari superintenzivne. Ako si u potrazi za zabavnim danom koji je prepun ljetnih aktivnosti, a nije ti nužno da ćete strgnuti odjeću jedno s drugoga - Djevica je savršen znak. Naravno, može se dogoditi da završiš s Djevicom u krevetu i definitivno se ne bi razočarala, ali to nije njegov prioritet. 

Posjeti Miss7.24sata.hr