Ovih 9 stvari žele svi muškarci od žene – ali nikad to neće tražiti naglas

Shutterstock/Instagram
Vidi originalni članak
  • Muškarci su različiti, muškarci su jaki, muškarci su često (pre)tihi kad su njihovi osjećaju u pitanju - nije im u prirodi da o njima pričaju (i zato svaka čast izuzecima)
  • Ipak, od svoje partnerice očekuju određene stvari bez puno riječi - jer misle da je to prilično očito…
  • Hm, srećom smo obdarene intuicijom pa koji puta i pogodimo...

Ovaj članak namijenjen je svim ženama koje imaju poteškoće u čitanju misli svojih partnera. Neke od tih misli, želja, očekivanja mogu se činiti očiglednima, ali neke ih žene uopće ne percipiraju/doživljavaju ili ignoriraju. Muške tajne treba razotkriti, dakle, krenimo…

1. Žele poštovanje

Ovo je jedan od stupova svake uspješne veze. Svi muškarci žele poštovanje svojih partnerica - uostalom zar i mi ne želimo isto? Što znači poštivati ga? Vrlo je jednostavno. Muškarcima je potrebno priznanje. Priznanje za njihov uspjeh, njihovu pozitivnost i njihove napore. Dopusti im da pričaju o sebi te koliko su uspješni u životu. Muškarci vole podršku koju dobiju od ljudi, zbog prihvaćanja i osjećaja ljubavi bez obzira na odluku koju će donijeti - oni žele znati da će uvijek imati nekoga tko će biti ponosan na njih. To znači da on želi da ga istinu poštuješ zbog svega što jest. Nije to tako teško. Neka se nasmiješi.

2. Čisto divljenje

Divljenje i poštovanje zaista idu jedno uz drugo. Tvoj muškarac od tebe ne želi ništa više od divljenja zbog onoga što čini za vas dvoje. Poanta je "istinito" divljenje – jer ne možeš lagati. Dečki vrlo lako mogu osjetiti lažno divljenje. Samo budi iskrena, divi se onome što radi, za sav težak posao i trud koji uloži za vas dvoje i bit će zadovoljan više nego ikad. Vjeruj, djeluje. 

3. Tvoje društvo 

Druženje je ključno, a većina muškaraca očekuje da budeš tamo i ne misle da te trebaju to pitati. Kad imaju nešto važno, poput pokretanja posla ili nekog velikog događaja, uvijek te želi pored sebe – ALI, to se mora dogoditi prirodno, pa te nikada neće to moliti. Prirodno druženje je vrlo važno. Pa dame, dajte mu društvo koje želi od vas i dobit ćete isto ili još više od njega zauzvrat.

4. Poticanje

Svi muškarci žele i vole ohrabrenje. Kaže se da iza svakog uspješnog muškarca stoji žena – i to je istina. Vjeruj u svog muškarca, ohrabruj ga i podržavaj ga u svemu - i bit će vam zahvalan.

5. Istinska zahvalnost

Muškarci obožavaju zahvalnost, ali kada dolazi iz srca. Sve što moraš napraviti jest zahvaliti mu se ili se nasmiješiti kad nešto učini za tebe, kada ulaže dodatni napor kako bi ti bila nasmijana. Uvažavanje i najmanjih djela nešto je što možeš učiniti kako bi ga usrećila, odnosno kako bi bio sretan zbog svojih postupaka. Kad se ljudi podcijene, polako se prestaju truditi jer se iznutra osjećaju prazno. Nemoj dopustiti da se to dogodi i cijeni sve što on učini za tebe. Primijetit ćeš kako radi još više za tebe čim vidi da cijeniš njegov trud! 

6. Njegovo "muško druženje"

Dečki ne traže osobni prostor, jer to nije nešto neobično ili šokantno. Dok se tvoj dragi druži sa svojim prijateljima, treba ti biti jasno da te tada ne voli ništa manje ili više. Ta vrsta neovisnosti također stvara sasvim novu sponu povjerenja koja se ne razvija tako lako, nego govori čovjeku da mu njegova djevojka/supruga vjeruje - bez ikakve sumnje. Daj mu njegovo „vrijeme s dečkima“! Bit će sretan kad dođe kući i sretan što se kompićima mogao pohvaliti što mu ti nikad ne prigovaraš kad želi izići s dečkima, a ne kao onaj Đuro kojeg je žena 10 puta nazvala dok su bili u birtiji.

7. Tvoja beskrajna podrška

Nesebična podrška suludo je važna za čovjekovo samopoštovanje i samopouzdanje. Jednostavno mu pokaži istinsku i beskrajnu podršku – i vječno će te voljeti zbog toga.

8. Priznanje

Muškarci uglavnom igraju različite uloge u životu i vrlo je bitno da mu odaš priznanje za sve što radi i pokušava učiniti. Oni su sinovi, braća, muževi, očevi, toliko različitih uloga… Odaj priznanje svom muškarcu ako želiš da i on isto učini tebi.

9. Želja

Muškarci vole kad netko žudi za njima jednako kao i žene - ili možda i više - ali to ti nikad neće reći. Koketiraj s njim s vremena na vrijeme - veza bez romantike je mrtva veza. Daj mu do znanja koliko je zgodan, reci mu da ga obožavaš, reci mu koliko ga voliš. Muškarcima se u trenu poveća samopouzdanje kad saznaju koliko ih žena koju vole - želi.

 

Posjeti Miss7.24sata.hr