Ovih 6 tipova seksa iskusi (skoro) svaka cura u 20-ima

Instagram/Nives Celzijus
Pa zar to nisu godine za ekperimentiranje?
Vidi originalni članak

Sve se možemo složiti da su dvadesete uzbudljivo vrijeme. Nisi više u pubertetu, ali ni potpuno odrasla. U tim godinama se još uvijek možeš iživjeti, eksperimentirati i raditi stvari kojima ćeš se kasnije smijati. Tako je i kod seksa: isprobaj, uživaj i uči!

1.  Seks s frajerom koji ti se zapravo uopće ne sviđa

Popila si previše alkohola, možda samo htjela ublažiti bol slomljenog srca ili jednostavno pomislila „Zašto ne?!“ – postoji bezbroj razloga (kojima se kasnije tješimo) zašto žene spavaju s muškarcima za koje uopće nisu zainteresirane. 

2.  Seks s frajerom s kojim stvarno nisi trebala spavati 

Bilo da je to najbolji prijatelj, muškarac u vezi ili totalni idiot, treba biti na oprezu – iako su takvi frajeri, nažalost, često jaaako seksi, čim se pojavi mogućnost seksa s njim - bježi!

3. Seks s bivšim

Zapravo si se htjela udaljiti i zaboraviti na njega, ali si se opet nekako našla u njegovom krevetu. 

4. Seks kojem si se kasnije smijala

Pogotovo u mladim, divljim godinama, kada se voli eksperimentirati, može se dogoditi da završiš u krevetu s muškarcem koji želi isprobati neke čudne stvari - i u tome je jako loš. To, recimo može biti bizarna predigra, preglasno stenjanje ili totalno besmislen dirty talk – zbog kojeg si se tijekom cijele akcije suzdržavala od toga da prasneš u smijeh (i jedva čekala da sve to što prije završi).

5. Seks tvog života

Moglo bi malo dulje potrajati prije nego ti se dogodi seksualno iskustvo u kojem se možeš potpuno opustiti, savršeno uskladiti s partnerom te nakon toga se osjećati kao da si u raju. Ako imaš sreće, dogodit će ti se u dvadesetima (a ne tek nakon trećeg razvoda).

6. Seks s muškarcem kojeg voliš iznad svega

Prvi seks s muškarcem s kojim želiš provesti ostatak svog života i kojeg bezuvjetno voliš - neopisivo dobro. 

Posjeti Miss7.24sata.hr