Ova žena odlučila je voditi ljubav svaki dan. Što je shvatila?

Thinkstock / Spencer Davies
Misliš li da je 30 dana seksa za redom dobra stvar? Ovo je pouka koju je izvukla iz situacije jedna od korisnica Reddita
Vidi originalni članak

Sigurno postoje i gore stvari od toga da se obvežeš na seks svaki dan punih mjesec dana - i nije neka žrtva, pomislit ćeš. Dapače, ako je seks užitak, to bi nam možda trebao biti i cilj jer tko se ne bi želio svaki dan opustiti, uživati, razvijati bliskost s partnerom, osjetiti nježnost... No spisateljica i stručnjakinja za veze i seks Paisley Gilmour isprobala je kako je voditi ljubav svaki dan tijekom mjeseca i to svoje iskustvo podijelila s javnišću. U stvari je puno teže nego li zvuči.

Gilmourici je kolegica predložila da isproba "30 Day Sex Challenge" na Redditu i iako je pristala, unutarnji glas joj je govorio "to je nemoguće". Na kraju, morao je na to pristati i njezin partner (hm, pristao je) i svaki dan imati seks. I to ne samo penetraciju ili neko tek takvo "odrađivanje" da može staviti kvačicu na popisu. Izazov je došao s dosta izričitih pravila, poput dnevnog seta aktivnosti od kojih su neki bili i seks pod tušem, masaža cijeloga tijela, seks na brzaka i slično.

SEKS 30 pjesama idealnih za vođenje ljubavi

Što se dogodilo? Naravno, nije uspjela. Već je drugi dan uspjela zaspati na sofi prije vođenja ljubavi. Šesti dan je izašla s frendicom i došla kući prepijana, a sedmi, osmi, deveti, deseti, jedanaesti, dvanaesti, trinaest i četrnaesti dan - dečko joj je bio na putu. Do tog trena već je izgubila skoro pola mjeseca! Sveukupno, Gilmour je zaključila da se seksala 14 od 30 dana i da je ovaj izazov čisto sr***. Ne osjeća se krivom što nije uspjela jer prvenstveno joj je bilo bitno da ne forsira vođenje ljubavi u one dane kad se nije osjećala dobro. Naprosto je nemoguće svaki dan željeti seks jer katkad si nervozna, imaš menstruaciju, želiš van s prijateljima ili si jednostavno imala pregrozan dan na poslu pa ti nije do seksa. Ipak, ako si znatiželjna bi li upalilo - probaj!

Posjeti Miss7.24sata.hr