Ova tri horoskopska znaka uskoro će prevariti svog partnera. Je li tvoj dragi među njima?

Shutterstock/Instagram
Vidi originalni članak

• Mnogi sanjaju o skladnoj i romantičnoj vezi koja nikada neće prestati, ali u stvarnosti to baš i nije tako lako

• Međutim, neki osjećaju da su prebrzo uletjeli u vezu i traže nove pustolovine, a to vrijedi i za muškarce i za žene

• Nekima će i zvijezde dodatno začiniti njihovu sudbinu pa postoji mogućnost da će neki znakovi biti nejvjerniji od drugih

Nažalost, pustolovina se obično pronađe kod nekoga drugoga – ili neke druge. A tada je obično gotovo s vezom i nema više povratka „na staro“. Osim navedenog, na šaranje djeluju i zvijezde – ova tri horoskopska znaka će vjerojatno još ove godine prevariti svog partnera. 

ZVIJEZDE KAŽU... Ma daj?! Evo što drugi govore o tvom horoskopskom znaku tebi iza leđa

Ovan 

Ovnu je potreba promjena kao što mu je potreban i zrak za disanje. I u sadašnjoj vezi osjeća se sputano i pokušava izbjeći svakodnevne „obaveze“ koje ima prema partneru. A to mu često uspije kad započne aferu…

via GIPHY

Blizanci 

Blizancima nije lako odlučiti se između dva čovjeka. Hm, možda je onaj drugi bolji? Blizanci često iz svoje nesigurnosti prevare partnera. Nažalost, nisu svjesni svoje krivnje – jedino što želi znati jest je li odabrao pravilno. 

ZVIJEZDE KAŽU... Bravo, dame! Prema ženama ova 3 horoskopska znaka muškarci imaju najviše respekta

Strijelac 

Želja za slobodom je kod strijelaca vrlo snažna. Oni su znatiželjni po prirodi te su uvijek u potrazi za pustolovinama. Zbog toga im je teško biti u čvrstoj vezi. Ako mu je veza postala dosadna, započet će aferu – a to bi se lako moglo dogoditi još ove godine. 

via GIPHY

Naravno, ne treba slijepo vjerovati horoskopu, no nekad je utjecaj zvijezda - neumoljiv. Slažeš se? A još kad se uzmu i horoskopske prognoze za znakove koji bi ovo ljeto mogli doživjeti vruću avanturu pa se još tome pridoda i analiza horoskopskih znakova koja najviše lažu - nekako ispada da će biti prilično riskantno vjerovati nekim znakovima u idućim mjesecima. A to će biti Ovnovi i Blizanci. 

HOROSKOP Inteligencija, strast, seks...Što je najprivlačnija osobina tvog horoskopskog znaka?

Ovan ne voli ništa više od seksi maženja i paženja. Moraš znati da vjerojatno neće otkriti svoje osjećaje prema tebi jer ne želi biti ranjiv - barem ne u početku. Međutim, kad je riječ o zabavi i avanturi, Ovan zna kako se usredotočiti na ludi provod. Blizanci su dobri lažljivci u smislu da će ti trebati godine da razbiješ njihov 'kod' i shvatiš kakve su zapravo osobe iznutra i što se krije iza te problematične vanjštine. Gotovo ih je nemoguće uhvatiti u laži, a rijetko kad imaju i grižnju savjesti. 

Posjeti Miss7.24sata.hr