Ova 4 horoskopska znaka mogu najviše usrećiti ženu

Thinkstock / Spencer Davies
Ako vjeruješ zvijezdama, neki horoskopski znakovi manje, a neki više usrećuju svoje partnerice…
Vidi originalni članak

Kad je riječ o ljubavi, često (bez obzira vjerujemo li tome ili ne) provjerimo „što je on po horoskopu“. Preispitujemo hoćemo li si odgovarati, jesmo li kompatibilni, kakva mu je osobnost, kakva nam je budućnost. Ako je rođen u jednom od ovih horoskopskih znakova, velika je vjerojatnost da će te maziti i paziti…

Vaga 

Ako je tvoj partner rođen u znaku Vage, očekuje te harmonična i uravnotežena veza (naravno, ako i ti malo pridoneseš tome). Vage se posvećuju svom partneru, pažljivi su, puni razumijevanja te nikad ne rade dramu ni od čega. Uvijek razumiju probleme drugih – i spremni su nesebično pomoći. 

Rak 

Rakovi su rođeni za veze. Vole dom, obitelj i radije će sebi nešto uskratiti kako bi mogli usrećiti drugoga. Rođeni u znaku Raka daju vezi potpuni osjećaj sigurnosti. Nikad neće prevariti partnera jer im je vjernost izuzetno bitna. Rakovi su jako romantični i kad se odluče za jednu osobu – onda je to jako velika ljubav. 

Bik 

Rođeni u znaku Bika idealni su partneri za dugačke veze. Vole blizinu i harmoniju. Umjesto noćnih tuluma radije će provesti romantičnu večer s najdražom – najbolje ako sami nešto skuhaju te uz čašu finog vina. S Bikovima možeš razgovarati o svemu – rođeni u tom znaku puni su razumijevanja i ne sude rado o drugima. 

Lav 

Lava najprije moraš ukrotiti – ali kad ga jednom staviš na uzicu, potom je tvoj partner za cijeli život. Rođeni u znaku Lava su vrlo privržene i vjerne osobe – ali tek kad se odluče za jednu osobu. Doduše, jako su izbirljivi – zbog toga se ne opuste odmah potpuno. Samo kad je u pitanju velika ljubav. 

Posjeti Miss7.24sata.hr