Nevjerojatno, ali ova sitna promjena u seksu može učiniti puno

Getty/Guliver
Tvom seksualnom životu treba novi zamah? Isprobaj ovo
Vidi originalni članak

Ako razna mjesta u kući ti i dragi iskoristite na neočekivan način, tako da se u kuhinji seksate, a ne recimo, samo kuhate, veza će vam postati znatno čvršća i bit ćete sretniji kao par, utvrđeno je u istraživanju koje je provela australska tvrtka HouseMethod.
Istraživanje koje je obuhvatilo 1000 ljudi pokazalo je da su parovi koji se seksaju izvan spavaće sobe 10,5 posto zadovoljniji u vezi nego oni koji to uvijek rade u svojem krevetu.
Isti ti parovi bili su i oko 33 posto zadovoljniji svojim seksualnim životom, vjerojatno i zato što to rade češće - u prosjeku 10,9 puta mjesečno, prema samo 5,8 puta mjesečno koliko se seksaju oni koji se drže spavaće sobe.


Kad je posrijedi izbor mjesta u kući, pokazalo se da parovi najčešće biraju dnevnu sobu - valjda zbog udobnog kauča -  a slijedi je kupaonica, gdje se lako zanijeti pod toplim tušem ili u kadi punoj pjene. Najrjeđe se pak prepuštaju strastima na tavanu, u zidnom ormaru i u vrtu.
I dok stručnjakinja za seks i veze Emily Morse naglašava da je važno proširiti seksualna iskustva i kako te seks izvan sigurnosti spavaonice može približiti partneru, otkriti neka nova uzbuđenja i pomoći ti da se osjećaš sigurnije, mi moramo naglasiti da su u istraživanju sudjelovali parovi koji žive zajedno pa ih ništa ne sprječava da se upuste u vatreni zagrljaj gdje god u kući požele i kad god im dođe. 
Svima koji možda još stanuju s roditeljima ili dijele stan s cimerima, preporučamo ipak malo sudržanosti!

Posjeti Miss7.24sata.hr