Način na koji se ljubiš otkriva štošta o tebi

Jesi li znala da postoji znanost koja se bavi proučavanjem ljubljenja? O da – i zove se filematologija. A otkrit ćemo ti još nešto – način na koji se ljubiš može otkriti neke tvoje karakteristike
Vidi originalni članak

Strastven, nježan, mokar, malen, dugačak…  Bezbroj je vrsta poljubaca. No, svi su slatki, uzbudljivi, neizbježni kad zaiskri između tebe i nekog zgođušnog muškarca. Način na koji se ljubiš može koješta otkriti o tebi… 

Plašljivica 

Tvoja tehnika poljubaca odraz je tvog nesigurnog i suzdržanog ponašanja. Uglavnom si nijema i kruta od straha (a nadamo se i od oduševljenja) te oprezno testiraš situaciju. Tvoj jezik se jedva miče. Tvoj partner trebao bi davati ritam, ali te ne bi trebao siliti. Savjet: svako malo napravi stanku i ponovno polako kreni. 

Sitno je bitno

Nisi previše oduševljenja igricama jezikom te radije kratko „nasitno“ ljubiš usne partnera. Ali, vrijeme je da se ohrabriš i kreneš u akciju – istražuj! 

Istraživačica 

Tebi je riječ suzdržanost potpuna nepoznanica. Dominantna si te ljubiš strasno, jasno i glasno! Možda će se nekome učiniti da si predirektna, da previše „napadaš“, ali povlačenje mu je loša strategija – ohrabruje te za još snažniji napad! 

Kameleonka

Ti se možeš prilagoditi svim željama i potrebama partnera te točno znaš što mu treba. To je OK, ali nikako nemoj pri tome zaboraviti što to želiš! 

Posjeti Miss7.24sata.hr