Muškarci otkrivaju što to - prema njihovom mišljenju - ženu čini dosadnom na spoju

Shutterstock/Instagram
Vidi originalni članak
  • Nije da nas je previše briga, ali čisto nas je zanimalo što frajeri kažu da im je dosadno kod žene na spoju
  • Ako žene rade ove tri stvari, onda ih – prema nedavno provedenoj anketi – muškarci smatraju dosadnima!
  • Dečki su se izjasnili i što ih automatski privlači ženi 

Normalno je da žena kod spoja ima velika očekivanja od potencijalnoga. On mora biti duhovit i inteligentan, imati dobar i zanimljiv posao te sigurna primanja – naravno, treba i dobro izgledati ili što već koja od nas želi za sebe... Pri tome često zaboravljamo da i oni nas procjenjuju dok sjedimo preko puta njih. Hm, pa što im to smeta? 

1. Nije duhovita

Prema internetskoj platformi „reddit.com“, muškarci smatraju osobito neatraktivnim i dosadnim kad ih žena ne može nasmijati. Osim toga, rado žele dobiti potvrdu. Vjerojatno i gospoda stoje jednako dugo pred ormarom i razmišljaju što će odjenuti. 

2. Nemamo o čemu pričati 

Dečki su također otkrili da smatraju dosadnima žene koje na spoj idu samo zato da bi ih netko zabavio. Muškarci nisu – u normalnim slučajevima – umjetnici koji mogu sami sebe zabaviti. Napete priče iz svakodnevnog života – koje nemaju veze s tračevima i ogovaranjem – uvijek dobro prolaze i bude zanimanje sugovornika. 

3. Nemamo ciljeve 

Muškarce apsolutno odbijaju žene koje nemaju vlastite ciljeve. 

Čarobne riječi: zajedničke stvari 

Međutim, što muškarci zapravo smatraju (odmah) privlačnim? Odgovor je, prema Redditu, jasan: muškarci se pale kad imamo puno zajedničkih stvari – svejedno radi li se o sportu ili fascinaciji prema nekoj glazbi – zajednički interesi čine neku osobu privlačnom i uzbudljivom. 

Posjeti Miss7.24sata.hr