Muškarci kažu da su ovo najseksi potezi koje žena može napraviti u krevetu

Shutterstock/Instagram
Vidi originalni članak
  • Jedna žena na Redditu je postavila muškarcima pitanje koji potez svoje ljubavnice im je nezaboravan
  • Muškarci su joj rado odgovorili
  • "Rekla mi je da imam dobar okus, što je bilo iznenađujuće seksi"

Ovi momci na Redditu dijelili su "najseksi" poteze koje su žene ikada radile dok su se seksale s njima. Sve je to došlo nakon što je jedna žena postavila pitanje: "Postoji nekoliko poteza koje su muškarci učinili i koji su mi se isticali u glavi - poput vezanja plahte oko njihovih ruku te potom oko mog struka kako bismo se približili kad je stvarno napeto. Koji su to nezaboravni pokreti izvrsnih ljubavnica?"

Evo što su muškarci odgovorili na Redditu...

1. "Dok me je jahala, nagnula bi se prema natrag i nježno mazila moje testise." 

2. "Ona sjedi na meni, položaj obrnuta kaubojka, s kosom povučenom u stranu i gledajući me jednim okom, polako se meškolji i miješa."

3. "Obožavam kad me pogleda u oči dok me oralno zadovoljava." 

4. "Kada najavi da će svršiti..." Upravo svršavam! Svršavam, o moj Bože! Evo me, evo ga! " Ako to kaže, to je za mene sve. 

5. "Povlačenje mog penisa iz hlača dok se skidamo i onda mi pruža oralni seks kao da je to zadnje na svijetu što će napraviti.“ 

6. "Jednom, nakon što me je djevojka oralno zadovoljila, rekla mi je da imam dobar okus, što je bilo iznenađujuće seksi." 

7. "Povukla me u sebe tako što me uhvatila za stražnjicu. Zatim me je zgrabila za kosu i strastveno me ljubila točno u trenutku kad sam trebao svršiti." 

Posjeti Miss7.24sata.hr