Mama istetovirala ravnalo kako bi mjerila veličinu muškog 'alata'. Kćeri je dala šaljivo objašnjenje

Instagram Screenshot
Vidi originalni članak
  • Na TikToku nikad dosadno
  • Jedna od zadnjih objava koja je privukla pažnju pratitelja je video britanske TikTokerice, 34-godišnje majke pod imenom Tracy Kiss koja je zaprepastila obitelj i prijatelje novom tetovažom
  • Čemu služi tetovaža točkica na njenoj podlaktici?

"Veličina nije bitna", čini se, ne vrijedi i za ovu Britanku. Tracy Kiss, 34, zaprepastila je obitelj i prijatelje svojom novom tetovažom na podlaktici, piše Mirror. Iako Tracy ima brojne tetovaže, ova ima posebnu ulogu. Naime, služi kako bi njome mogla točno izmjeriti duljinu penisa budućih partnera.

Seksualno slobodna mama četrnaestogodišnje kćeri (blago njoj) - rekla je za Jam Press da traži dobro obdarenog dečka, a njezina nova tetovaža, osim što ima umjetničku vrijednost, služi i kao "praktičan alat za poboljšanje mog života".

Life&style 19 ideja za najljepše minijaturne tetovaže - ako razmišljaš da se tetoviraš prvi put

Tetovaža ne uključuje nikakve brojeve, umjesto toga sadrži "lijepe točkice" jednako razmaknute duž ruke. “Kako nema brojeve, zapravo je prilično diskretna i omogućava mi da nevino posegnem kako bih pogladila muškarčev trbuh dok bacim pogled na svoju ruku i izbrojim inče”, ponosno priča domišljata plavuša.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tracy Kiss🇬🇧 (@tracykissdotcom)

Zgodna Britanka koja na Instagramu ima više od milijun pratitelja objavila je video u kojem se pohvalila kćerki s novom tetovažom. "Točke?", upitala je kćer, na što je mama odgovorila kako joj služe da "mjeri stvari", primjerice povrće. 

"Moja kći je sada u dobi u kojoj shvaća moj smisao za humor i prihvaća odrasle šale što prije nije bio slučaj - izjavila je Kiss. Otkrila je i kako njezini prijatelji misle da je njena nova tetovaža malo čudna. No, tetovaža se već pokazala višestruko korisnom i neki dan joj je dobro došla dok je mami pomagala odabrati novu vrtnu posudu.

Kaže kako razmišlja da uskoro doda još jednu, također, vrlo korisnu tetovažu. "U velikom sam iskušenju da dodam neke točkice s palca na kažiprst kako bih u isto vrijeme izmjerila opseg, ali nisam sigurna bi li bilo previše očito što radim" - izjavila je. 

Jedini efikasan način da ukloniš tetovažu

Za sebe kaže kako ima jak libido i da je jednom imala odnos 11 puta u danu, a dodaje i kako joj je važno znati veličinu partnera. "Ja sam žena koja voli užitak, uživa u samopouzdanju i intimnosti te smatram da žene imaju jednako pravo kao i muškarci da govore iskreno o seksualnim iskustvima" - kazala je.

 

Posjeti Miss7.24sata.hr