Jesi li čula za NLO položaj? Nismo dosad ni mi, ali kažu da garantira galaktički dobar seks...

Shutterstock/Instagram
Vidi originalni članak
  • Dobre vijesti: za NLO-položaj ne trebaš ni posebne vještine niti nikakve posebne rekvizite, a ni biti „žena od gume“
  • No, potrebna je duga povijest iskušavanja različitih položaja i upoznavanja svog tijela
  • Kažu da NLO seks za svakog znači nešto drugo

Kažu da NLO položaj ima mnogo zajedničkoga s G-točkom. Točno tako i ta zajednička crta unosi još više pomutnje: naime, postojanje jednog i drugog je pomalo upitno. Odnosno kako ne postoji jedinstveni stav o tome što je g-točka, gdje se nalazi, kako se do nje dolazi, kako će je žena osjetiti i je li je osjetila - doživljaju koje opisuju žene su drukčiji. Slično je i s NLO-položajem. To nije ni „jahaći položaj“ ni „pseći položaj“, ali oni koji su  ga pronašli, tvrde da je sjajan…

via GIPHY

Tko traži, taj i nađe 

Molim? Što? Hmmm… To svakako nije ni najteži položaj. Pa da skratimo: NLO-položajem smatra se bilo koji seksualni položaj ili seksualna radnja koja najbolje stimulira G-točku žene zbog čega uslijedi galatkički dobar orgazam, kao s druge planete. Pošto nisu sve žene jednako građene, a ne uzbuđuju ih ni iste stvari, ni NLO-položaj nije jedan i jedini položaj, za sve jednak. Ipak, na temelju iskustava te općenitih spoznaja o ženskom orgazmu, moguće je malo ograničiti izbor na već priznate seksualne poze: 

• jahaći položaj: on na leđima, ti licem prema njemu i sjediš na njemu 

• pseći položaj: ti na sve četiri, on kleči iza tebe

• položaj žlice: ti na boku, on iza tebe priljubljen 

položaj slona: ti na trbuhu, on leži na tvojim leđima 

• vulkanska vatra: ti stojiš na rukama, on te drži za bokove te straga prodire u tebe iz stojećeg položaja

Doduše, nema garancije da će sve žene (odnosno tvoj partner) pronaći G-točku u tim položajima. Međutim, ono što ti možemo obećati s relativno velikom sigurnošću: isplati se isprobavati što je moguće češće i tražiti G-točku – svejedno i neovisno o tome vjeruješ li da ćeš je pronaći. 

Posjeti Miss7.24sata.hr