Horoskop: Zbog čega je jedan zvjezdani znak tako posebno seksi i totalno neodoljiv?

Shutterstock/Instagram
Vidi originalni članak
  • Postoji jedan horoskopski znak koji prirodno ima najveći seksepil među znakovima zodijaka 
  • Njegova je privlačna snaga toliko snažna da svi okreću glavu za njim
  • Želiš saznati za kojim zvjezdanim znakom su svi toliko ludi? Bez brige, otkrit ćemo ti…

Kad uđe u prostoriju, odmah nastanu čarobne vibracije. Pretpostavljaš li o kojem se horoskopskom znaku radi? OK, nećemo te više držati u neizvjesnosti! Horoskopski znak koji je superseksi te na sve djeluje neodoljivo je… škorpion. Zašto? To ćemo ti sada objasniti. 

Evo što čini škorpiona neodoljivim

Osobe rođene u razdoblju između 24. listopada i 22. studenoga rođene su u znaku škorpiona. Tim znakom vlada Pluton i to je vodeni znak. Škorpioni su tajanstveni, snažni i ambiciozni. Osim toga imaju i analitički način razmišljanja te su vrlo samopouzdani. Mnogi škorpioni također mogu biti osvetoljubivi, uvredljivi, ljubomorni, previše kritični i posesivni. 

Evo zašto su škorpioni toliko seksi i neodoljivi 

Jednostavno je tako: škorpioni djeluju totalno seksi i magično privlače druge. To je prvenstveno zbog njihove snažne osobnosti, snage i dominacije kojima isijavaju. Ovaj horoskopski znak nije nimalo površan i nema tolerancije za gluposti. Posjeduje neku dubinu – koja drugima djeluje misteriozno i napeto. Škorpion odmah pročita svog sugovornika – također i kod flertovanja. Pri tome voli kombinirati peckave primjedbe i izražajne poglede. Nije ni čudo da ja svaki susret s njim nevjerojatno intenzivan – kao da sretneš srodnu dušu. Sve to, plus snažno erotsko zračenje, čine ovaj znak neodoljivim. 

 

Škorpionka Kendall Jenner dokazuje koliko neodoljivo i seksi može biti ovaj horoskopski znak: 

Koji horoskopski znak odgovara škorpionu?

Škorpion treba partnera koji mu je dorastao. Odgovaraju mu rak, djevica, jarac, ribe te u rijetkim slučajevima i škorpion. Ako škorpion naleti na jedan od tih znakova, lete iskre te se često stvori erotsko-eksplozivna atmosfera. Druga osoba vrlo često tada izgubi glavu. Pazi samo da si ne spališ prste! 

Kome škorpion ne odgovara?

Škorpionima ne odgovaraju toliko dobro lavovi, strijelci ili vodenjaci. Veza s blizancima također vrlo rijetko uspije. Ali, oprez: naravno da i ovdje ima iznimaka! Za sretnu vezu je važna međusobna komunikacija te spremnost na kompromise. Tada je često svejedno tko je rođen u kojem horoskopskom znaku… 

Savjeti: što djeluje osobito seksi i neodoljivo?

Nisi rođena u znaku škorpiona, ali bi željela djelovati privlačno? Jednostavno obrati pažnju na sljedeće savjete: 

• Želiš privlačiti ljude kao svijetlo noćne leptire? Onda pazi da imaš iskren osmijeh. Ništa nije strašnije od lažnog osmijeha. Pravi djeluje 1000 puta više seksi. 

• Rijetko što je privlačnije od ljudi koji žive u trenutku. Ako netko svojoj okolini pokloni svu pažnju, djeluje simpatično i jako privlačno. 

• Intenzivni pogledi koji isijavaju samopouzdanjem i zanimanjem djeluju jako seksi. Svakako to isprobaj na sljedećem spoju. 

• Prirodnost djeluje na druge poput magneta. Budi jednostavno onakva kakva jesi i drži se svog mišljenja. Tako možeš biti sigurna da ćeš privući pravog muškarca! 

Posjeti Miss7.24sata.hr