Hardballing, novi (i pozitivni!) trend u dejtanju koji nam je donijela karantena

Shutterstock/Getty
Vidi originalni članak
  • U prošloj godini se doista puno toga u potpunosti promijenilo - uključujući i izlaske
  • Stoga nije ni čudo što postoje novi trendovi koji se prilagođavaju okolnostima
  • Na primjer „Hardballing“ – otkrit ćemo ti o čemu se radi 

Jednostavno ćeš upoznati simpatičnog lika u kafiću pa ćete zajedno pojesti ukusni obrok u restoranu? Danas to ne ide baš tako lako… Umjesto toga, danas samci potencijalne partnere upoznaju najčešće digitalno. Nije to izmišljotina iz prošle godine, samo se taj trend pojačao, da ne kažemo potpuno zavladao. Godina korone također je promijenila tipične izlaske i zabavljanje te je neizbježno stvorila i nove trendove.

Love&Sex Koliko spojeva mora proći da zaista postanemo par? Znanstvenici su izračunali točan broj

Hardballing: ovako se sada dejta 

A popularna aplikacija za spojeve „Bumble“ otkriva točno zna koji će nas trend spojeva vrlo često pratiti 2021. godine: takozvani hardballing. Pojam „hardballing“ bi se na prvu loptu mogao povezati s nečim seksualnim, ali ova vrsta spojeva odnosi se na nešto sasvim drugo. I vrlo ozbiljno. 

via GIPHY

Kao i većina ljudi, samci su također posljednjih godinu dana proveli puno vremena kod kuće. Za većinu je to bilo razdoblje promišljanja i samorefleksije. Upravo to sada donosi plodove.

Oni koji traže vezu sada točno znaju što žele. Ne igraju više razne igrice, nego se „lopte“ (ball) dodaju ciljano i uvjerljivo. Provoditi vrijeme s nekim tko nije na istoj valnoj duljini, raditi beskrajne kompromise kako bi dosada bila podnošljivija ili se pretvarati kako bi se nekome bolje svidjele? Sve nabrojano će se vrlo teško dogoditi 2021. godine. Jasne izjave i ciljane potrage dominirat će ove godine! 

Pogledaj video: Znaš li da si genijalna?

Your browser doesn’t support HTML5 video

Posjeti Miss7.24sata.hr