Čekaj, redovito pružanje oralnog seksa dovodi do ovoga?

Thinkstock / Spencer Davies
Pružanje oralnog seksa partneru može biti zabavno ako se pališ na to. Njega kože je dosadna do boli. Ali, ne mora biti ako je kombiniraš s oralnim seksom
Vidi originalni članak

Vjerojatno se pitaš kako i zašto? Naime, postoji tvrdnja da redovito pružanje oralnog seksa može pomoći tvojoj koži tako da odgodi znakove starenja. Svaka koja je to jednom radila, znat će da pružanje oralnog seksa zahtijeva puno posla i stvarno angažira mišiće u vratu te području čeljusti. One koji to rade kao povremenu poslasticu, znat će jako dobro da se mogu pojaviti grčevi (i za redovite stanke koje treba napraviti) za vrijeme pružanja oralnog seksa. To je zato što se naši mišići umore i osjećaju opterećeni zbog takve, khm, rigorozne aktivnosti. Činjenica da to područje radi toliko puno je upravo razlog zašto mnogi tvrde da pružanje oralnog seksa može zategnuti čeljust te spriječiti preuranjene nabore na vratu. I odjednom je njega kože postala i više nego uzbudljiva!

Premda zapravo ne postoji nikakav znanstveni dokaz koji bi potkrijepio ove tvrdnje, postoji mnogo svjedočenja „iz usta“ svjedokinja. Zapravo, izumljeni su uređaji za mršavljenje lica koji repliciraju neke od pokreta koji se obično povezuju s oralnim seksom. Namjerno ili ne, sličnost je neobična.

Dakle, pružanje oralnog seksa možda neće usporiti neizbježni proces starenja, ali možda bi bilo OK pokušati. Zbog "znanosti".

Posjeti Miss7.24sata.hr