Adventski kalendar sa seks-igračkama? Postoji, i možeš ga kupiti kod nas!

thinkstock
Adventski kalendari nikad nisu bili popularniji, pa nas ne čude ni seks adventski kalendari - no činjenica da se mogu kupiti kod nas su svakako novost!
Vidi originalni članak

Bi li uložila u adventski kalendar sa seksi igračkama? Na prvu zvuči totalno bizarno, ali mislim da bi te mogli zaintrigirati. Naime, u zagrebački sex shop "Positive Vibrations" u dućane (ali i na web!) je stigao "I'm Dreaming of a Wild Christmas 2018" adventski kalendar koji garantira najluđu božićnu zabavu. 

Life&style WOW! Ponuda adventskih kalendara bolja je nego ikad, ovo su najljepši

Ovaj luksuzni kalendar dolazi u kutiji koja se može postaviti poput izložbenog primjerka, na sitne noge, a sadrži 24 pomične kutijice pune nestašnih iznenađenja. Erotična iznenađenja uključuju visokokvalitetne seks igračke, donje rublje, ulje za masažu, lubrikante, kondome, seks igrice, pa čak i zezalice. Uz to dobivaš i knjižicu s popisom proizvoda koja ti otkriva kako se koji proizvod može koristiti i daje ti dobre seks savjete.

Dodatan plus je što kod okretanja svake kutijice do božica slažeš erotičnu sliku. Cijena je, na prvu paprenih, 998 kuna no kada si pomalo upropastiš iznenađenje i pogledaš koje sve stvarčice te unutra očekuju - kupnja ovog kalendara s partnerom i neće biti tako suluda ideja! 

ZANIMLJIVO 9 seks-igračaka koje sigurno imaš kod kuće, a da ni ne znaš

Posjeti Miss7.24sata.hr