7 stvari koje muškarci baš i ne obožavaju kod žena

Thinkstock / Spencer Davies
Nije da nas je baš puno briga, ali iz čiste znatiželje željele smo saznati što to muškarce odbija u vezi sa ženama. Raspitali smo se kod naših muških prijatelja i kolega i svašta saznali
Vidi originalni članak

Malo smo se raspitale i vidjele kakve osobine muškarcima kod žena i nisu baš najprivlačnije. 

1. Pijane žene 

Alkoholizirane žene koje bauljaju naokolo i bazde na konjak i rigotinu nisu im nešto napete! OK, to ne znači da ne smijemo popiti koje piće. Naravno da smijemo, ali umjerenost je ovdje zlatno pravilo - i ne samo zato što to dečki tako žele.  

2. Balerinke 

Većini muškaraca odbojne su balerinke. To im je totalno ne-seksi! Hm, moramo priznati da ih čak i djelomično razumijemo – jer u visokim petama izgledamo puno više seksi nego u balerinkama. Ipak, dečki, žao nam je, cipele s visokim petama nisu ni približno toliko udobne kao balerinke. 

3. Previše make-upa 

Ono što se nama sviđa, često se ne sviđa pripadnicima muškog roda. To osobito vrijedi za make-up. Naime, većina muškaraca čak voli kad smo totalno nenašminkane. Hm… 

4. Žene koje gotovo ništa ne jedu 

Jelo je sinonim za uživanje i strast. Svaki će frajer rado pojesti nešto s tobom, čak ti i skuhati neko fino jelo da te impresionira. Neće se libiti pred tobom smazati slastan burek, ćevape, tripice, sarmu ili krvavice sa kiselim kupusom – i pozvati te da mu se pridružiš. Naravno, sigurno će te izvesti i u fini restoran. Ali, uslijedit će poziv i do obližnje pečenjare… A ako svaki puta naručiš salatu ili ne želiš uopće jesti (te pritom još kolutaš očima dok kajmakom premazuje masnu lepinju ili guta drugi tanjur plućica na kiselo) – to mu se nikako neće svidjeti.  

5. Tajice 

Iskreno: mi volimo tajice! Ne žuljaju i super su udobne. Međutim, frajeri ne vole sve što mi nosimo. Nekako većina udobnih stvari njima djeluje neprivlačno (vidi balerinke!). U to se ubrajaju i tajice. Sorry! 

6. Sitničave žene

Kakvog li čuda: muškarci ne vole sitničave žene! Nekontrolirano ponašanje poput stalnog prigovaranja za svaku sitnicu, beskrajne diskusije, izmišljanje problema kad ga nema i slično – muškarci smatraju izuzetno napornim. 

7. Neuredne žene 

To ne moramo posebno objašnjavati. Muškarci vole kad je žena fino sređena i kad dobro miriše. Isto vrijedi i za vas, dečki! 

Posjeti Miss7.24sata.hr