7 njegovih seks-navika koje će ti otkriti voli li te uistinu

Getty Images
Muškarci često mogu prilično dobro razdvojiti seks i ljubav. Međutim, ako on radi određene stvari u krevetu, znači da se jako zagrijao za tebe
Vidi originalni članak

Tjelesna, animalna privlačnost, obično je prvo što poveže dvoje ljudi u par. Nakon toga najčešće brzo završe u krevetu – da ispucaju prvotnu požudu. Sve nakon toga ovisi hoće li se veza razviti u „nešto više“ – dakle, hoće li se uključiti emocije. Kako bi otkrila radi li se kod njega o seksu iz požude ili o „vođenju ljubavi“, donosimo sedam „poteza“ koje muškarci rade ako prema nekom osjećaju puno više od puke seksualne privlačnosti. 

1. On može čekati 

Još nisi spremna za seks? Ne želiš odmah s njim kući? Ako mu se doista sviđaš, potom to razumije i rastat će se od tebe uz poljubac – bez da traži seks! 

2. Položaj

Najradije se seksa s tobom u položaju u kojem te može gledati u oči? Jackpot! 

3. Polako ispipava situaciju 

Naravno, seks u kojem ti od navale požude strgne odjeću može biti itekako super. Ali, ponekad je također lijepo kad ti istražuje svaki dio tijela i polako ti skida svaki komad odjeće. To je puno teže izdržati, nego se odmah baciti na posao… 

4. Miluje ti cijelo tijelo 

Ne radi se samo o seksu, nego o tebi: želi osjetiti tebe i cijelo tvoje tijelo. 

5. Želi da ti se svidi to što radi 

Njemu nije na prvom mjestu vlastito zadovoljstvo. Želi – i potrudit će se – da se ti dobro osjećaš te da ti bude prekrasno. 

6. Razumije ako ne doživiš vrhunac 

Kad upoznaju novog muškarca, mnogim ženama treba neko vrijeme da se potpuno opuste te da otkriju kako će s njim najlakše doživjeti vrhunac. Muškarac koji te doista voli neće na silu pokušavati dovesti te do orgazma – razumije te i dat će ti vremena koliko god ti je potrebno. 

7. Nakon seksa te zagrli, miluje i poljubi u čelo 

Njegovo ponašanje nakon seksa može puno otkriti o njegovim osjećajima. Uzme li te nakon toga u naručje i čvrsto zagrli, to je znak da te uistinu voli. Poljubac u čelo pokazuje da te želi zaštititi. 

Posjeti Miss7.24sata.hr