5 malih seks savjeta koji mogu podignuti tvoje ljubavničke sposobnosti na višu razinu

Shutterstock/Instagram
Vidi originalni članak
  • Priznale mi to ili ne, seks je jedna od najljepših stvari na svijetu i vrlo važan dio (sretnog) ljubavnog život
  • Stoga se ponekad treba malo trznuti i nešto poduzeti kako seksualan život ne bi postao monoton
  • Bez brige – za to ne treba puno truda i muke – dovoljni će biti tek ovi mali trikovi - s golemim učinkom

Nemamo uvijek vremena i volje izmišljati napete seks-igrice, odijevati seksi odjeću ili pronalaziti mjesta i položaje koji će našem seksualnom životu dati svjež vjetar u leđa. Dakle, novi moto neka bude: „samo jednostavno“ - naime, seks može puno dobiti već i s malim promjenama.

1. Blizina

Svaki pojedini seksualni položaj može se poboljšati s malo više tjelesne blizine. Svejedno je li riječ o misionarskom ili jahaćem položaju – strastveni poljupci i nježno grickanje povećat će uzbuđenje – ili stimulacija klitorisa u psećem položaju. Ukratko: što bliže – to bolje!

Seks ideje CAT poza - najbolji seksualni položaj za žene koji donosi neslućene užitke i muškarcu

2. Kontakt očima

Bez susprezanja pogledati si u oči – to čini seks puno intenzivnijim i napetijim te pokazuje osobi pored da si totalno „u igri“.

3. Razgovor

Dobro je povremeno šapnuti nešto „prljavo“ za vrijeme seksa ili reći što nam se sviđa, što želimo da nam radi – dapače, to može biti jako uzbudljivo. Pa i romantični „Volim te! (ali jedino ako se misli iskreno!) za vrijeme seksa može uzrokovati eksploziju endorfina.

Intimno zdravlje 6 stvari se događaju tvom tijelu ako se duže vremena ne seksaš - a tek jedna je dobra

4. Kontrola

Kad jedan od partnera preuzme vodstvo za vrijeme seksa te kaže ili pokaže drugome u kojem smjeru treba ići, onda se oboje mogu fino prepustiti i intenzivnije uživati.

5. Pojačati ton

Slobodno se ponekad „pretjera“. Seks je posljednja stvar na svijetu kod koje se treba suzdržavati. Dakle, mirne duše smiješ ispuštati animalne urlike koji čuče negdje u tebi!

 

miss7 predstavlja novi originalni video serijal "Kat po kat s Kim Končar" u kojem će naša novinarka i mlada glumica Kim Končar ugostiti poznate hrvatske zvijezde u usponu stubama naše poslovne zgrade. Kao i uspon, pitanja će gostima postajati sve teža pa tako neće nedostajati i škakljivih tema. U prvoj epizodi gost je modni stilist Marko Grubnić.  

 

Your browser doesn’t support HTML5 video

 

Posjeti Miss7.24sata.hr